Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Do komedie to ma celkem daleko, bouzel :(. Jedinymi svetlymi misty celeho filmu je muzika a Ashtonuv pevecky vyjev skoro na konci filmu...jinak se film placa jak velryba na melcine a nic dobreho pro nej z toho nekouka...skoda, potencial na to mel (a nutno rici, ze tento potencial nezabili herci!! nybrz scenariste) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +námět, pár herců -zpracování, hudba, délka filmu/// Ashtona můžu, ale tenhle film nějak ne. Řeknu to česky, tenhle film mě dost nudil. Sice se jedná v zajetých kolejích romantických komedií o malou změnu náhledu na daný materiál, ale to zpracování, ten vleklí a plitký děj. Jen tak tak jsem to přetrpěl a nebýt herců, tak sáhnu po jedné hvězdičce. Tady se něco fakt nepovedlo./// Celkem 35%/// ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá, na originál (Když Harry potkal Sally) to nemá. Asi to bude tím, že herectví dneska není o hraní a přestalo se točit podle scénářů. Je stokrát lepší sledovat Meg Ryan, kterak předstírá orgasmus, než herectví těchto usoplenců. Když je oba srovnám z hlediska toho, že filmy odráží a tvoří společenské hodnoty, pak konstatuji, že první verze byla o přátelství, druhá verze o sexu, jestli vůbec o něčem. Ale nesoudila bych tak přísně, že je film plytký? Který film 21. století plytký není? ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie - takový to známý spojení, kde se očekávají hromady klišé. A. Peet mám celkem rád, u A. Kutchera to záleží na roli (zrovna tady byl za debílka). Takže jsem si myslel, že bude jakš takš sranda. Ale on ten film byl úplně nekonečnej! Vůbec to neubíhalo a do toho se vám na obrazovce objevujou informace "o tři roky později", "o půl roku později", "o rok později", "o tři roky později"... Vlastně ten celej průběh je takovej, že dva hlavní protagonisté kolem sebe neustále krouží, vlastně spolu nechodí, i když k sobě něco cítí, projdou si dalšíma vztahama, zase se k sobě vrací (ale nechodí spolu, haha!), no a směřuje to k tomu, že si navzájem k sobě ZASE najdou cestu. Achjo, klidně to mohlo být o cca 20min kratší, vůbec bych se nezlobil. Je tam zbytečná vata, a to je škoda. Jo a zase tak vtipný to taky není. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama