Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ozaj sa mi to zdalo lepšie ako druhá časť. Táto trilógia vo mne zanechala dobré pocity a zvlášť táto posledná časť bola napínavejšia ako druhá. Vôbec nemám pocit, že by to malo byť sebaparodické alebo smiešne. Pár krát som sa pousmial ale v rámci kontextu to aj malo vyznieť ako vtip. Skrátka som veľmi prekvapený. 75% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to určitě slabší než první dva díly, ale po letech jsem byl překvapen vysokou mírou nápaditosti a hravosti scénáře (v rámci žanru). Rozhodně by mě zajímalo, jestli se scénárista náhodou neinspiroval pokračováním knižního Psycha od Roberta Blocha (které nemá s filmem Psycho II prakticky nic společného) a kde se děj také přesouvá do Hollywoodu na natáčení filmu podle "skutečných událostí". O totožnosti vraha nemluvě. 70% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Třetí díl jedné uvřískané série je za mnou a já jsem i teď celkem spokojený. Potěšily mě hlavně ty dokonalé mini roličky (např. zde máme Jaye a Boba z Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, Carrie Fisher, která paroduje sama sebe) a fakt, že jsem se ani vteřinu nenudil. Nicméně ty "zvraty" ve scénáři jsem už ani já nevydržel, a proto dávám tomuto filmu 80 % s tím, že jsem zvědavý na ta nová pravidla, která se na nás chystají… kdo zařve příště? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)
  • Menšiu rolu Biancy Burnett si zahrala Carrie Fisher, ktorá hovorí, že nestvárnila postavu princeznej vo Hviezdnych vojnách. (Shakers)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno