Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování. Zde funguje téměř vše co fungovalo ve dvojce. Skvělé napětí, atmosféra, napínavost, lekací scény, krvavost, neznámý vrah v masce, skvělé herecké obsazení, které opět excelovalo. Hudba stejně dobrá jako vždy. Úplně se to nemůže vyrovnat dvojce, přeci jenom některé věci jsou ve filmu už vyčerpané, ale téměř bych to k dvojce přiřadil. Hodnotím na 96% = ***** ()

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Už viem, čo ma na Wesovi vždy škrelo. Neschopnosť ísť do toho na plné gule. Tá jeho mánia skrývať sa za parodické postupy, nezáväzne zabávať za každú cenu, tie jeho večné pop-kultúrne odkazy a citácie, ktoré nás majú uistiť, že tvorca ani sám seba ani žáner neberie príliš vážne. Paródia je však dobrá iba vtedy, keď nepodlezie kvalitu parodovaného originálu. Ale to by sme chceli od Wesa asi veľa... A tam, kde neparoduje, ale skúša ísť viacmenej na plný plyn /zo starších kúskov trebárs Hills Have Eyes - a z nových Nočný let/ po dobrom rozbehu rozbredne do zlátaniny, až vás fackuje /a fuckuje/ hanba. Výnimka, v podobe kotolníka Fredyho , iba potvrdzuje pravidlo. Konečne sa dostávam k Vreskotu. Jednotka je paródiou, ktorá síce parodované predlohy/ slávne slashery 70. a 80. rokov/ nepredčí, ale prinajmenšom sa k nim približuje, s výnimkou obvykle spraseného záveru. Ale v dvojke nás už opäť nespútane obhadzuje popcornom a oblieva teplou a vyprchanou colou, aby nás v trojke zmienenou zmeskou doslova ogrcal. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Wes Craven natočil tři různé závěry filmu a neřekl obsazení, který z nich použije. (beyli)
  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)

Reklama

Reklama