Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Robert Redford v roli sympatickýho miliardáře? Proč ne? Hodil se na to. Sice si nedokážu představit miliardáře s takovou normální povahou, ale budiž....je to přeci jen film...Demi zde opět hlavně čerpala ze svý sexy postavy, kterou v 90tých letech vystavovala defakto všude. Roli Harrelsona mohl zahrát kdokoliv, ten mi tam moc neseděl, ale tak to bejvá. Jakmile je ve filmu vícero hlavních rolí, ne každýmu to sedne. Film jako takový má zajímavej příběh, je poutavý a nenudí. Romantika není můj žánr, ale tohle bylo oukej. V rámci žánru slušnej nadprůměr ---->70% ()

SHA 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že se poslední dobou s tím hodnocením ČSFD nějak nemůžu shodnout. Mně to tedy zdaleka nepřišlo tak hrozné, jak se tady píše. No, dobře, je to trochu sladší a ten závěr - velmi americký... Na druhou stranu si myslím, že je to film, který alespoň má nějakou myšlenku - opravdu nutí zamyset se nad tím, zda si za peníze můžeme koupit všecko; jestli se, v přeneseném slova smyslu, všichni někdy nesnažíme namluvit si, že proti zabezpečení na zbytek života jedna noc nic neznamená; nebo že když si to přikážeme, tak dokážem na cokoli zapomenout. Myšenka a námět jsou tedy každopádně dobré, jen je to v poněkud přislazeném americkém trojobale. ()

Reklama

starrrover 

všechny recenze uživatele

"Všetko je na predaj" Obľúbená fráza Johna Gaga na ktorej je postavená hlavná a jediná zápletka filmu. Ak budem parafrazovať Johna Gaga, tak reflexná odpoveď na otazku kvality tohoto filmu je "nie". Verím, že v roku 1993 ked tento film vznikol by, v našich končinách väčšina ľudí odpovedala na ponuku Johna Gaga záporne. Čistota duše sa však s rozvojom spotrebnej spoločnosti rýchlo vytráca a tak pri dostatočne vysokom konte a potencii by z "nás" spravil slušnú kopu milionárov :-). Rutina a bez väčšieho vzruchu takže za 3. Z nostalgie, vidieť zostarnutého Sundance Kida 3,5. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nabídnu Vám milion dolarů za jednu noc s Vaší ženou." Být mladý a zamilovaný, tak bych s tím poslal pana milionáře ... na Wall Street, ale dneska bychom se určitě nějak domluvili. Jenže David je zadlužený, John příliš bohatý a než se spolu domluví, tak já se jim o jejich Dianu postarám. Zcela zadarmo. Jinak tedy na můj vkus byla ta romantika míněna příliš vážně a já mám raději její odlehčenější verzi. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení bylo více než lákavé. Robert Redford byl jako vždy velmi charismatický a šarmantní. Měl za to, že si za peníze může koupit všechno a všechny. Ovšem to se trochu přepočítal, protože upřímná láska od srdce se opravdu koupit nedá, i kdyby se snažil sebe víc. Taky to pak pochopil. Délka filmu je krapet přehnaná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Původně byl film psán na tělo Tomu Cruisovi, Nicole Kidman a Warrenu Beatty. (don corleone)
  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Beverly Hills, v Los Angeles, Hollywood, v San Marinu, v Malibu a v Santa Monice v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno