Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (185)

SHA 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že se poslední dobou s tím hodnocením ČSFD nějak nemůžu shodnout. Mně to tedy zdaleka nepřišlo tak hrozné, jak se tady píše. No, dobře, je to trochu sladší a ten závěr - velmi americký... Na druhou stranu si myslím, že je to film, který alespoň má nějakou myšlenku - opravdu nutí zamyset se nad tím, zda si za peníze můžeme koupit všecko; jestli se, v přeneseném slova smyslu, všichni někdy nesnažíme namluvit si, že proti zabezpečení na zbytek života jedna noc nic neznamená; nebo že když si to přikážeme, tak dokážem na cokoli zapomenout. Myšenka a námět jsou tedy každopádně dobré, jen je to v poněkud přislazeném americkém trojobale. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sladká limonáda a přece poněkud hořce provokující. Opravdu je vše jen otázkou ceny? A kdo z mladých manželů vlastně udělal chybu? Je opravdu odpověď tak jasná, jak se vám v první chvíli zdá? Zajímavé téma na rozhovor nejen s vaší drahou polovičkou.. a k tomu jako bonus tehdy ještě okouzlující Demi Moore a ještě stále charismatický Robert Redford. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA - Velice matně si tento film pamatuji, když mi bylo tak 10 a možná jsem ho ani neviděl celý. Dneska ho dávali v TV, a tak jsem zasedl, protože obsazení Harrelson, Moore a Redford bylo lákavé. Hlavní myšlenka filmu velmi zajímavá, sám si člověk položil otázku, jak by se zachoval on. Ale film měl na můj vkus pomalé tempo. Což byla docela vada na kráse. Jinak CZ dabing (Pyško, Boudová a Soukup) v pořádku, akorát pan Zavřel si střihnul nejméně 4 role :) Suma sumárum 60%. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby může být tento film trhákem na dámských večírcích. Má totiž všechno co by měl mít. Dva charizmatičtí chlapi se přetahují o jednu ženu. Ani jeden z nich není záporák, takže po happy-endu si mohou slušně poplakat. Já osobně si ale dovedu představit lepší filmy na téma: každý máme svou cenu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení bylo více než lákavé. Robert Redford byl jako vždy velmi charismatický a šarmantní. Měl za to, že si za peníze může koupit všechno a všechny. Ovšem to se trochu přepočítal, protože upřímná láska od srdce se opravdu koupit nedá, i kdyby se snažil sebe víc. Taky to pak pochopil. Délka filmu je krapet přehnaná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Roli Davida odmítnuli postupně Val Kilmer, John Cusack, Charlie Sheen, Johnny Depp a Tim Robbins. (don corleone)
  • John Barry v roce 1994 získal za hudbu k filmu cenu BMI Film & TV. (Terva)

Reklama

Reklama