Reklama

Reklama

Benny má sestru Joon, která trpí duševní chorobou. Věnuje jí veškerý svůj čas a na sebe zapomíná. Vše se ale změní, když do jejich životů jednoho dne vstoupí Sam, výstřední mladík, jehož bláznivým kouskům nelze odolat. Samova společnost ovlivní Bennyho i Joon tak, jak si nikdy nedovedli představit… (oficiální text distributora)

Recenze (205)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to dost nudilo, jenže pak se objevil Johnny, jehož výstupy tento film vyšvihly o pár tříd výše a rázem je tu originální komedie, která by si určitě zasloužila lepší vysílací dobu, než je 9:30 ráno… Jinak po filmu jsem dostal chuť na tousty, které jsem si sice udělal normálně na toustovači, ne na žehličce, ale byly fakt dobré… :-) ()

applause 

všechny recenze uživatele

Mně se to moc líbilo. Což mě překvapilo, nečekala jsem, že to bude tak dobré. Po filmu mám skvělý pocit. Nečekaně vyzdvihnu Johnnyho Deppa, který je mým oblíbeným hercem a tady předvedl opravdu bravurní výkon. Skvěle jsem se bavila. Mary Stuart Masterson hrála Joon, tak, že jsem ji to věřila. Aidan Quinn byl také dobrý. Moc se mi líbila i hudba, obvzláště píseň 500 miles. Doporučuji. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, jenž má dobrou režii Jeremiah S. Chechika (VÁNOČNÍ PRÁZDNINY) a slušné herecké výkony. Hlavně tedy Johnny Depp a Mary Stuart Masterson mají velmi pěkné role. Příběh, v tomto žánru nevšední, krásně plyne bez nějakých laciných útoků na city a nejednou ho ozdobí hezká písnička (mj. "I´M Gonna Be (500 Miles)" od The Proclaimers). Pohoda. A v neposlední řadě potěší řada známých herců ve vedlejších partech a nebo recept na to, jak se dají taky dělat tousty. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Malý komorní snímek,stavící především na hercích.Odlehčenější romantické drama,které neurazí,pomalu,ale mile uplyne a právě díky hereckým partům se jen tak z hlavy nevytratí.Je neuvěřitelné,jaký čuch měl Depp již od počátku své kariéry na zajímavé a nevšední role a je jen dobře,že se hned od začátku vyhýbal hlavním rolím ve velkých bezduchých filmech. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (14)

  • Ruthiin film "Prom Queen Muitlator" byl natočen za 45 minut. (D3VIL)
  • Mary Stuart Masterson uvedla, že si filmování scény v autobuse, kde její postava Joon dostává psychická záchvat, nepamatuje. (ČSFD)
  • Jeden ze Samových (Johnny Depp) kuchařských kousků měla být také scéna, jak vaří kraba v myčce na nádobí. Nakonec byla ovšem z filmu vystřižena. (ČSFD)

Reklama

Reklama