Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když to není takový horor, jak se tady prezentuje, i když ten panáček není tak nechutný jako na plakátu, musím říct, že mě příjemně potěšil. Nápad je jako vždycky vynikající a nezačíná to odprostředka, jak je leckde zvykem. Ve filmu je popsána celá geneze vzniku toho monstra a ohledně příběhu jsem dostal to, co jsem očekával. Kolikrát jsem si říkal, jestli udělá to, co předpokládám, že by udělat měl, a naštěstí mě nezklamal, protože by tím ovlivnil děj i moje hodnocení. Na rozdíl od některých si myslím, že to zase taková ptákovina nebyla, byť je to béčko už podle názvu. Jednak tím, že příběh byl logický, na svou dobu má poměrně solidní triky (dorůstání ruky) a akčních scén tam bylo dostatek, takže se člověk nenudí. Film se může zdát jako klasické klišé o šílených vědcích, ale Alec Holland není šílený ani malinko. Těším se na další část. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Musím uznať že SWAMP THING ma úplne obišlo aj keď monster horrory patria medzi moje obľúbené.. No a keďže sa chystám na novšiu seriálovú verziu tak som sa chcel dostať do obrazu... Za mňa je to pohodové 80's béčko s pekným vizuálom, ktoré vzdáva rešpekt starším monster horrorom z 50-tych rokov... Masky fajn, miestami rozpadajúce sa, ale to Arcaneovo monštrum ma rozplakalo asi na hodinku. Craven si uletel haha :) Som zvedavý na pokračovanie z 1989 a seriál 2019 :) ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Béčkové, takřka "rodinné" sci-fi s trochou akce, příšernými kostýmy a celkem vtipnými hláškami. Od Cravena bych čekal větší chuťovku, krve a gore se zde nedočkáme :( Překvapila mne však hlavní hrdinka a její pud sebezáchovy, Swamp Thing - byť mizerně namaskovaný - pak byl neskutečný sympaťák a celkově jsem se u toho dobře bavil. Až doplním hulení, podívám se na dvojku :) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Komix jsem nečetl, takže nemohu posoudit jak moc se film drží své předlohy, ale Cravenovi se tenhle kousek úplně nepovedl... Žádná hororovost, prakticky žádná akce a romantika mezi Swamp Thingem a Adrienne Barbeau taky nefunguje... Prostě jediné co se mi na filmu líbilo byl samotný Bažináč (nostalgicky jsem zavzpomínal na Netvora z Černé laguny) a hlavně pěkné prostředí močálů... Nemůžu si pomoct, ale takovému námětu vážné zpracování příliš nesedí, Jim Wynorski to o pár let později pojal mnohem brakověji, komediálněji a lépe... Ale pořád je Swamp Thing mnohem lepší než Leonardův blábol Man Thing (2005). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tento film se zapsal do mé osobní sbírky rekordů, kterou si nepíšu, ale 5 x jsem u toho usnul a nepodařilo se mi na něj dodívat, teď po šesté konečně ano a cítím se jako vítěz . Sice je to blbost na kvadrát s ubohým téměř vším na co si jen vzpomenete, masky, škaredá ústřední hrdinka ( ukáže sice ňadra, ale fakt není o co stát) scénář a režie ( bažiňák dělá uáá a každýho zahodí jako Hulk medvěda ) , ale taky se dá říct..a teď jsem zapomněl myšlenku. No každopádně, tohle je horor, na který můžete mrknout i s ratolestmi a oči jim budete zakrývat akorát tak při té scéně s kozama. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Kostýmy příšer se ve vedru neustále rozpadaly, a to dokonce i na hercích, a musely se tedy stále lepit. (LION-MR.T)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Lena Weina a Berniho Wrightsona. (Hans.)

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama