Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když už se nějaký nový horor zprvu vymyká studentské vyvyražďovačce, pak se k ní nějakým záhadným obloukem vždycky vrátí. I když třeba ne přímo. Nejprve sem vyl nadšením z prvních minut žel pak jsem už jen tak poštěkával nad nic moc dějem. Takže vlkodlakuchtivým příznivcům hororu radím, nečeekejte něco extra ale před probdělou nocí to ujde. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No horor to jako moc neni, co si budem povídat, těch pár kravých scén a dost divně vyrobenej vlkodlak asi jen tak někoho nepostraší, i když, kdo ví. Vlastně skoro za celej film se pořádně setkáme s vlkodlakem až někdy na konci, jinak to je takovej čajíček. Ale zase na druhou stranu můžu říct, že sem se prakticky nenudil a to hlavně díky docela slušný temný atmosféře, ale jako horor bych to fakt nebral a ani jako komedii, hororovejch je tam asi jenom posledních 20 minut, ale zase zato velice slišně krvavejch a z komedie tam neni ani minuta ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu, potažmo většina děje je pro EMO populaci jako stvořená. Nicméně i já patřím k těm, kterým se film docela líbí a hodnotí ho jako průměrný hororový počin. Herecké výkony obou filmových sester jsou na velice slušné úrovni (především pak Emily Perkins). Dokonce i hlášky které se zde objeví, jsou místy opravdu trefné a dokázaly mě rozesmát. Horší to už je s vizuální podobou samotného vlkodlaka, který je doslova katastrofální. 6/10 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, můj šálek čaje tahle Ginger zrovna nebyla. Vlkodlačí horory mám rád, ale  generace smutných teenagerů mě minula. Ocenit se dá rozhodně originální přístup k látce, kdy horor  zůstává až do samotného závěru de facto v pozadí  a sledujeme spíš drama o dvou sestrách a jejich narušeném vztahu.  Už tak pobóchaným segrám hodí vidle do sluníčkově mrtvolného (emo, no) vztahu vlkodlak a jednu z nich, tu hezčí, kousne do ... vlastně nad kozu.  A když v průběhu lykantropie navíc dostane krámy, je zaděláno na průser a nepomůže ani vlčí mor. Ne nezajímavé, v závěru i slušně krvavé, ale všechno to dys, včetně dysproporčního vlkodlaka, který jako by ze Třech bratrů vypadl, mě za srdce ani nic jiného nevzalo. Těžko říct, zda si někdy dám další díl. Do trojky bych se ségrama nešel.. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Megamorbidní zábava, násilná a nepříliš chutná. Je to atmosferičtější a krvavější horor, než by se dalo čekat a vedle toho je zde sociální podtext o výchově, školních podmínek, ale hlavně o dospívání a má to pobavující metaforistickej kabát a hlášky typu: "Myslela jsem, že mám chuť na sex, ale potřebovala jsem jen někoho roztrhat". Tempo však trochu slábne a odpornej vlkodlak to totálně zazdil, za mě 3,5*, ale přikloním se výš, protože zdejších 59% mi přijde málo. ... Zajímalo vás někdy proč nejsou holčičí vlkodlaci? ... Bylo by přeci nefér, kdyby se proměňovali v šílené, zuřivé kreatury dvakrát měsíčně... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Austrálie byla jediná země, která dala tomuto filmu přístupnost od 15 let. Všude jinde včetně Německa, Kanady a Velké Británie film obdržel přístupnost až od 18 let. (ČSFD)
  • Mnoho denních scén bylo ve skutečnosti natáčeno v noci. Štáb při natáčení používal čtyři velká 18 kW světla. (Stocki)
  • Brigitte (Emily Perkins) nosila při natáčení paruku. (Stocki)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama