Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo. Film nenudil ani nijak extra nenadchynal. Zaujalo ma na nom vsak viacej veci ako napriklad zaujimavy sposob vyrozpravania pribehu. Diane Lane ,ktoru ja moc nemusim sa mi v tomto filme ohromne pacila A mlada krv A. Yelchin ,CH. Evans a samozrejme moja oblubenkyna Krisrat Stewart hrali vyborne. Pribeh bol vyrozpravany stylovo ,napadito a hlavne originalne. Za scenar ktory ani na sekundu nenudil pridavam jednu hviezdicku navyse. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Tuze dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak pojmout komentář ke snímku s tak povrchním psychologickým prokreslením charakterů, po příběhové stránce tzv. „dějem – nedějem“ a zvláštní, leč pouze ve vzácných chvílích zajímavou atmosférou. Možná jsem nad snímkem přemítal více, než si zaslouží. Analogie dvou na první pohled diametrálně rozličných „kmenů“ představuje bezpochyby silné téma, avšak způsob, jakým s ním snímek nakládá, je zkrátka a dobře nešťastný. Jen marně se rozpomínám, kdy naposledy jsem tak často nevěřícně kroutil hlavou nad absurditou a nelogičností jednotlivých scén a chováním postav. Musím ovšem ocenit přesně obsazeného Chrise Evanse, který - k mému velkému překvapení - podává výborný herecký výkon. Zato Anthony Yelchin mě, na rozdíl od většiny místních uživatelů, po herecké stránce nijak nepřesvědčil. Triviálně řečeno, dost divný film. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné drama o tom, kterak chudý chlapec pod ochranná křídla milionáře přišel a posléze na to díky žárlivým příbuzným svého mecenáše tak trošku doplatil. Líbilo by se mi to víc, kdyby tam nebyl adolescent Anton Yelchin, z něhož jsem byl přinejmenším rozpačitý a zejména scény, které měly mít jakýsi sexuální náboj, mě v jeho podání rozesmívaly. Stejně tak mi občas vadil indiánský motiv, který se táhl celým filmem. Ne že bych ho úplně oželel - hrál tam v celku významnou roli, ale přece jen ho bylo víc, než je zdrávo. Naopak jako klad hodnotím výkon Kristen Stewart a vlastně i ostatních herců v čele se Sutherlandem. 65% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

malý nezávislý filmek,který mě velice potěšil na duši.tenhle typ filmů mi přesně sedí,černohumorné drama,u kterého se nad něčím zamyslíte a které vám něco dá.upřímný pohled do duší nechutně bohatých lidí,smíchaný s těmi nechutně obyčejnými,kteří dělají chyby,ale mají srdce na spravném místě.anton yelchin je vskutku výborný herec a tuhle roli mu od srdce závidim,mít v pelechu kristen stewart,tak se od ní nehnu ani na vteřinu!:-)i když vám v půli filmu ihned dojde,kdo antonovi vzal jeho nureši:-),nesráži to z jeho kvalit ani píď.DOPORUČUJI! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Antropologické srovnání amazonských indiánů a zazobané rodiny nesedí naprosto v ničem. Je to jen vyspekulované a násilné přirovnání. V bohaté rodině, kde se mladík se svou fetující matkou zčista jasna ocitne, nejsou vysvětlené příbuzenské vztahy, divák neustále vpadává do nějakých - asi dříve - navázaných kontaktů, aniž by věděl proč a jak. Dialogy připomínají rádoby moudré hlášky, které se obvykle čítávají v čekárnách u doktora nebo na facebooku. Uzemnilo mě: "Jsi dobrá matka." "Ne, ještě ne," říká matka zhruba šestnáctiletého syna. Je fakt, že až mu bude čtyřicet, možná se z ní fakt skvělá matka stane. ____ Nemluvě o detektivní zápletce, kterou se tam ale vůbec nikdo nezabývá. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama