Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

jondzavid 

všechny recenze uživatele

O triedu slabšie než jednotka. Slušne sa to rozbieha, najmä 2/3 filmu je výborná (autobusová zastávka), ale v závere tomu dochádza dych. Jednotku pokazilo prehane až hollywoodsky štylizované finále, dvojka má zase opačne až príliš tlmené nezáživnejšie finále (aj keď o prehnanosti sa tu dá tiež hovoriť). Čo sa týka lakačiek 1.diel bol cca. 60 minutový nárez, tento je asi 30 minútový takže dávam o jednu * menej ako u prvého dielu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Oko 2“ si tak drží dobrou kvalitu prvního filmu, jde si vlastní cestou a má svoje vlastní nešvary, stejně jako první film. Především je to skutečnost, že ty filmy jsou docela dost klišovité a je celkem jasné, jak se budou vyvíjet. Pak jsou zde ale skvělé scény, které vás doslova pohltí, a vy si budete užívat jejich hororovost. Takže nadprůměr, ale úplně výjimečný tenhle horor opět není. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že Pangové dokázali přijít s něčím opravdu novým a způsob jejich reinkarnace byl hodně dobrý. Bohužel ani zde se jim nepodařilo vyvarovat nudných pasáží, které mě doslova ubíjely. Stejně jako v jedničce je první polovina horší, než ta druhá. Těch několik slabých pokusů o vylekání diváka na mě nemělo vůbec žádný účinek. Nicméně od scénky z nádraží šla jak samotná atmosféra, napětí i co se zajímavých situací týče kvalita filmu výrazně nahoru a já si ho začal konečně užívat. Nejvíce bych vyzdvihl opět hudební doprovod, který byl místy až mrazivý a herecký výkon Shu Qi. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

No...dle mě je Oko II. psycho od začátku až do konce, ale... Bratři Pangovi nám podávají obdobný příběh jako v jedničce, opět je zde celá ta "duchovní" dimenze příběhu, která mi ale tentokrát přišla poněkud mdlá a špatně podaná a v některých okamžicích je příběh nechutný. Ne strašidelný nebo hutný, prostě opravdu zbytečně nechutný. Proto "jen" 80%. ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Tak skutečně nevím, ale oproti "jedničce" je toto velmi slabý odvar. Ano, některé scény jsou tady dobré, ale vzhledem k tomu, že "bubák" je celkem poměrně brzo odhalen, tak film ztrácí na napětí. Scény s padáním mě teda spíš rozesmály, bohužel. A to mám asijské horory velmi rád a žádný si nenechám ujít. Ale tohle skutečně zklamalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama