Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck nemá komediální talent. Ani trochu. Jeho rádoby vtipným obličejům a grimasám se smát prostě nejde. Výjimkou je scéna u zubaře, ale to je tak vše. Jedinou zábavu tak zajistil John Cleese se svým vedením kurzu. V popisu je napsáno, že jde o akční komedii. Akce téměř žádná (jestli se za akci považuje pár ran baseballovou pálkou a honička lovci talentů vs. čínští kuchaři ulicemi čínské čtvrti, tak je to k smíchu), vtip také ne a drama? Možná se zavřenýma očima. Alespoň něco zachraňují pěkné herečky, scéna Basic Instinct a již zmíněný John Cleese. Námět sliboval více, to by však hlavní roli měl dostat někdo schopnější (čti vtipnější) a na režisérské židli sedět někdo kvalitnější. Podprůměrný "film", kterých se točí desítky... ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Jack Giamoro je zvíře. Neúprosný manažer stojící v čele jedné z nejprestižnějších filmových agentur zastupujících slavné hollywoodské herce. Hýbe filmovým světem, kráčí přes mrtvoly padlých konkurenčních agentur a práce je jedinou činností, kterou ve svém světě zná. Snad právě proto jeho žena Nina ve slabé chvilce podlehce svodům jednoho z nejvýznamnějcích klientů agentury a vyspí se s ním. Mezi Jackovi vlastnosti určitě nepatří dar odpouštění, Ninu se svými věcmi vyhazuje ze svého domu. Paralelně s touto událostí dochází na terapeutický kurz impulzivního přednášejícího, který jim stanový napsat deník o svém životě, svých pocitech a skrytých tajemstvích. Jack má také spoustu nepřátel, jednou z nich je Barbi Lingová, které se neúspěšně ucházela o záštitu agentury. A když se jí podaří zmocnit Jackova deníku, je rozhodnuta zveřejnit všechna Jackova tajemství, podvody i lži, kterých se dopustil před soudem. ● Ben Affeck ve své možná životní roli odvádí heroický výkon a roli zvířete zvládnul skvěle. Již bych však byl na pochybách, zda-li bylo opravdu nutné zakomponovat do filmu Světák i jeho otce. Scény, ve kterých tančí před akváriem či se v něm potápí mi přišly krajně trapné. ║6.9.2009║ ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že toto antižánrové dílko bylo zvláštně originální. Jak je mým zvykem, dívám se na podrobnosti až po skončení projekce, a tak už vím, kdo za těmi zmatky stojí. Binder, co si zahrál jednu z hlavních šaškovských rolí a vypadal stejně zmateně. Ovšem všecky zdejší mouchy vychytal ve snímku o rok později. Tady mu ještě zřejmě úporná snaha o sociální tragikomedii nevyšla. Ben mě nezklamal, pořád ten inteligentní kukuč a Rebecca byla prudce neodolatelná. Tak úplně bezcenný film není, jako prostředek k sebereflexi působí znamenitě. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

S chutí bych šoupla odpad, ale za scénu na tržnici nemůžu jinak, než dát jednu hvězdu. Jinak absolutní nuda, včetně velmi trapné scény alias základní instinkt a táty v akvárku. Nepřišlo mi to ani směšné ani dramatické. Prostě film o totálním hovnu. Chudák Affleck, takový hezký kluk ovšem co mu chybí je dost podstatné a tou věcí je sexapííl :) Přijde mi a to v každém filmu bezpohlavní, ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama