Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (232)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pokusů TV Nova přijít s něčím seriálovým a něčím originálním. A znovu to skončilo krachem. I když na nově by nám ukazovali zase hromadu koláčů sledovanosti a my bychom tak asi patrně zjistili, ře Redakce měla prakticky nepřetržitě sledovanost vyšší, než finále olympiády v Naganu, kdy Hašek, Jágr a spol. vyhráli poprvé v historii zlato. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdravim!! Ptáte se proč dávám plné hodnocení? Prostě proto. Tenhle seriálek jsem si oblíbil od prvního dílu. Na české a zejména novácké poměry to byl opravdu velice povedený seriál, který měl pouze 3 série, což pro něj bylo vlastně dobře. Novinářské prostředí zde působilo velice příjemně. Nejoblíbenejší postava: Mrázek. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé obsadenie v pomerne zábavnom seriále z prostredia, ktoré na Nove zasa až tak často nevidíme. Kvalita seriálu je samozrejme priamo úmerná úrovni jednotlivých dielov, ale celkový dojem by mohol byť bez problémov trojhviezdičkový. A mimo, z môjho pohľadu asi najlepšia úloha Michala Novotného. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál společně s Housem, který jsem skoro pravidelně na Nově sledoval. David 82 to řekl dobře - mezi slepými jednooký králem, ale mě prostě většina herců bavila, ikdyž to sám moc nechápu. Celé je to hrozně umělé, scénář na hovno, ale jak říkám, mělo to něco do sebe. V tak 2/3 dílech jsem se nenudil a to se cení. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama