Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Whiterose 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je asi nejlepší seriál, který Nova ve vlastní produkci doposud vytvořila. Jistě, není to žádná extra kvalita, ale zaručeně je to příjemná zábava, která neurazí. Příběhy jednotlivých dílů mají kolísavou úroveň, ale vždy tomu trochu pomůže výborné herecké obsazení. Líbilo se mi to už jako novinka před lety v prime timu a ráda se podívám i po nyní. Snad mohu dokonce říct, že právě s časovým odstupem je opravdu patrné, že tenhle rozverný seriálek má své kvality. Na 5 nebo 4 hvězdičky to není, ale velmi slušné 3 to jsou a zaslouženě. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Z produkce současných nováckých pořadů se jedná rozhodně o překvapení. Pokud strhneme z každého dílu ten průměrný kabátek dostáváme vždy stejnou konstrukci, ale co, Redakce je zábava, takže to ani tolik nevadí. Děj se odehrává svižně, příběh má vtip a problémy hrdinů jsou zajímavé, takže co by jej mohlo shodit? Možná jen to trapné odstraňování všech reklamních značek je až moc přehnané... ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

GianniP 

všechny recenze uživatele

Není to seriál, který bych si nahrával, abych si ho mohl pouštět ve volném čase, ale při současné konkurenci (Ulice, Pojišťovna štěstí a jiné) a na to, že to natočila NOVA to ujde. Já to v létě 2008 používal jako kulisu, když jsem při tom dělal na počítači a rozhodně jsem nebyl zhnusen. Pro odpolední vysílací čas je to celkem vhodné. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno