Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

Curfew 

všechny recenze uživatele

Platí to, co říká většina recenzentů: poměrně vtipná záležitost, pro mě osobně je v tomto směru nejpříjemnějším překvapením postava redakčního fotografa, která má sice svůj part napsaný dost figurkovitě, ale zmíněný herec, jehož jméno bohužel neznám, uhraje i situace, které ve scénáři trochu zavání fraškou. Celkově jednoznančně nejpříjemnější překvapení letošní podzimní seriálové záplavy!!! ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé prodlevě, snižuji své hodnocení o dvě hvězdičky, asi jsem kdysi viděla tu lepší část Redakce. Navíc mě po první čtvrthodině přišli všichni herci tak nějak (tak úplně) křečovití až nevěrohodní a to je při pohledu na obsazení fakt hodně divný a svědčí to jen o tom, že něco je špatně - scenář a režijní vedení hádám. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na Redakci jsem svého času dost ulítával. Ačkoliv v ní je vidět všechno špatné, co si s sebou novácké seriály přináší, prostě jsem jsem si tak nějak zvykl a víceméně pravidelně každý nový díl očekával. Charismatičtí herci (Matásek, Navrátil, Zach), nevynucované vtipy, zkrátka do pohody. Redakce přece jen byla o level výš než Ordinace a jí podobné. Po první řadě šlo samozřejmě všechno do háje a už jsem to dál nesledoval, ale Kodetová prostě byla ultimátní milfka :) ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama