Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dříve - za socialismu byly seriálové ambice vyšší. Co se zjistilo, že pro zisk diváků stačí točit "materiální" seriálky, tak je každé pracoviště dobré. Ale pozor! Nejde o český vynález. Jde jen o to, že takové seriály dávkují průměrnému divákovi přesně to, co chce. A to sem přišlo ze západu. tedy od jejich scenáristů. Jen se to upravuje na zdejší kulisy a specifika. Zde je to tedy REDAKCE. Tu a tam i něco zajímavého, ale je toho tak málo, že výsledně vzato seriál skoro odpadový. ()

Reklama

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama