Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svižné jsou výstižná slova. Nebyl díl, který by mě nebavil. Sice si mohli nechat od cesty ty hostující hvězdy, ale na české poměry posledních let, kdy se točí další a další pokračování Nemocnice na kraji města, nejrůznější Ordinace, Křehké zpoutané vztahy či Uličníci, je to vysoký, velmi vysoký nadprůměr. ()

Reklama

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné a ještě jednou hrozné. Tímto komentářem prosím Novu o stáhnutí z tv programu-léto 2008. Jinak nezapnu televizi. Je to hrozný až po uši. Akorát se mi vybavuje ten tlustej Michal Novotný. Nedávno s ním byl kratičký rozhovor a jedna z otázek zněla. Prý máte přezdívku „buřt“? A on. Ano je to pravda a vůbec mě to nevadí. ()

Wez 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že na to,že je to novácká produkce mě seriál celkem dost bavil i když spíš jsem se u něj tak ironicky zasmál pro jeho naivitu a blbost,rád jsem jej sledoval,protože jsem se u něj pobavil a víc jsem od něj ani nečekal-oproti různým těm novákům,ulicím a podobným sračkám mě seriál zaujal,i když naivita z něj smrdí na sto honů-možná za to může i výběr(ne ten pražský-fuj!!) celkem sympatických herců-za všechny bych jmenoval třeba překrásnou Pavlu Ptáčkovou,také mě kolikrát zaujala témata,kterými se seriál zabýval(nepostižitelnost demokratických papalášů nebo zametání jejich kauz pod koberec-to je opravdu jako ze života v banánové republice jménem Czechbabwe)-bezesporu ovšem nejlepší díl věnovaný tématice rasizmu,který začíná tím,že se negr zatoulá na skinheadský koncert plný holohlavých nácků v bombrech a čumí tam jak piča,místo aby se snažil alespoň zmizet-zkrátka opravdový inženýr a intelektuál-to je prostě paráda a takovou zápletku nevymyslí ani sám život-tu vymyslí pouze TV Nova-to je prostě excelentní!!!!Za to ještě hvězdičku přidám!! :-) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

a hleďme, tak tady se ten připálenej ešus vecpal taky....mádl tebe je tady škoda....gou west.......já si tudle jentak sednul do čekárny u doktora (né že by mi neco bylo, to já jen tak vobčas dělám, nevobjednanej, zdravej jako rybička a pouštím lidi před sebe,,,pokud vám dělá dobře, když vám lidi děkujou, vřele doporučuju) a nejaka tehotna pani mi začala vočuchávat mladou frontu...že prej zbožnuje vuni novin a jestli by si mohla čuchnout..úchyla jedna ...rači sem se pred ni schoval na pány...znáte takový ty lidi co kaděj zásadně mimo domov? patřím k nim....doma ani kuličku..všechno to vodnosím do práce, do obchodaků, kin apo návštěvách..tak ušetřim za ty voňavky do mísy.....a nebudete verit co se přihodilo...rulicka byla prazdna a nebylo cim utřít...tak sem to vzal kulturní stránkou...jeden by řek že dospělí lidi dokážou přemejšlet,,,vydedukovat, když viděj že někdo de na wc s novinama a vraci se bez nich, co se asi mohlo stát.. (všichni ne)..ta pani stale nerozumela tomu, proč ji je nechci pučit a proč se tak podivně usmívám.. když sem ji oznámil, že došlo k havárii a že nejvíc to vodnesla helenka vondráčková tak to vůbec nepochopila.... hned nekomu volala a tlumočila tu zkreslenou informaci dál (lidi, a takhle vznikaj fámy )...a že prej noviny voněj...no jak kdy ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama