Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál společně s Housem, který jsem skoro pravidelně na Nově sledoval. David 82 to řekl dobře - mezi slepými jednooký králem, ale mě prostě většina herců bavila, ikdyž to sám moc nechápu. Celé je to hrozně umělé, scénář na hovno, ale jak říkám, mělo to něco do sebe. V tak 2/3 dílech jsem se nenudil a to se cení. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začala jsem na 2*, ale po včerejším díle (20.1.05) se mi těžce klepe ruka, abych to nehodila do "odpadu". Fotograf zůstane přes noc v komunitě Slunečnice, kde vypátrá, že šéf káže makrobiotickou stravu a primitivní způsob života, přitom se cpe stehnem z čehosi, co mělo očička, a obchoduje s nemovitostmi (v kůlně má počítač a pracuje zrovna, když má doma "záškodníka", který to sleduje oknem!!!!!!). Redakční kolega jde boxovat, aby dostal rozhovor a jeho kolegyně ho trénují celý 1 den!!!!!!! ("přinesu ti kazetu Rockyho, vokoukneš nějaký fígle"). Jiný kolega zas má doma zbloudilou bláznivou babku na skříni.......no, FUJ !!!! Jedna * je jen za snesitelnou úroveň prvních dílů. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé obsadenie v pomerne zábavnom seriále z prostredia, ktoré na Nove zasa až tak často nevidíme. Kvalita seriálu je samozrejme priamo úmerná úrovni jednotlivých dielov, ale celkový dojem by mohol byť bez problémov trojhviezdičkový. A mimo, z môjho pohľadu asi najlepšia úloha Michala Novotného. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy mi to přijde jako naprostá blbost ale bavilo mě to a doteď, když některý z dílů opakují se bavím. Zajímavý nápad natočit seriál z prostřední jedné z mnoha redakcí - jak rychle život plyne v takovém zdánlivě nezajímavém místě...Typicky novácké prostředí z tehdejší doby,soudržnost pracovníků a jejich propletené osudy. Není to žádný Sex ve městě nebo třeba Přátelé..ale dá se to přežít. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama