Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Nesahej na to! Už mi nikdy bez dovolení nesahej na koule, Proctore!" Poručík Harris se vrátil, což filmu hodně pomohlo. "Utřete si z hub ty úsměvy, kašpaři!" Bylo na něj použité vteřinové lepidlo a slzák. Leslie Easterbrook tu má krásnou scénu v bazénu, kde si užijeme jejich vnad... A Mahony se proletí balonem z mladou Sharon Stone. Jinak se tady z obyčejných lidí dělají policajty, aby se naučili bránit. Spolu s jedničkou "zatím" nejlepší díly. - 70%. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Chaotické, dějově zcela tupé, špatně natočené, nevtipné,...počkat. To je hlavní problém. Přešel bych slabší režii a čajíčkové výkony herců, nevtipnost u komedie už nepřeklenu. Asi nejhorší je, když film vaří z něčeho, co vaří z toho předchozího. A Jim Drake asi nic jiného neumí. Tenhle film můžete shlédnout ze dvou důvodů - 1. Vidět mladou Sharon Stone, jak se neúspěšně snaží hrát 2. Pokud se chcete zasmát neschopnosti tvůrců. Steve Guttenberg to tady zapíchl. Asi správně, ale podobnou roli už nenašel a paradoxně se stal vyhaslou hvězdičkou. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

V Občanské patrole tvůrci již definitivně rezignovali na nějaký smysluplný příběh, film působí jako takový slepenec několika na sobě nezávislých skečů, které sice pobaví, přesto jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že většinu z nich jsem už viděl v dílech předešlých. Týká se to drtivé většiny scén, takže čtverka opět působí jen jako zbytečná vykrádačka, která nepřináší absolutně nic nového, tedy snad kromě návratu legendárního kapitána Harrise. Jde vidět, že sérii brutálně dochází dech, už jen recykluje již několikrát viděné nápady, což mi přijde jako obrovská škoda, neboť herci na to podle mě pořád mají. 4/10. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No a toto je už začiatok úplne iných častí než prvé tri diely, a už aj doteraz prirodzený a neumelý Guttenberg to celé ťahá s ťažkosťami a čo je podstatnejšie, nasilu! Boli časy, keď som sa ako školák na základnej tešil z každého ďalšieho dielu, teraz by som ich s radosťou vymazal z dejín kinematografie. Poteší snáď len malá promenáda mladého Tonyho Hawka. 55%. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Už je to opravdu nějaký ten pátek, kdy jsem se díval na tuto sérii, nicméně vím, že jsem tento díl viděl jako poslední, protože při mým prvním dětským zájmu o Police Academy tento díl kdoví proč při vysílání série přeskočili. Každopádně jsem se narozdíl od dalších dílů bavil. Je tu pořád Gutenberg jako Carey Mahoney, za což jsem byl vděčný, i když nemá zas tak významnou roli jako dřív. Jsou tu ale pořád bývalý gangster Zed s 'malým mužem' Sweetchuckem, kteří mě bavili hlavně jako stand-out duo ve třetím díle. Taktéž mě bavila ta šílená babka. Tvůrci se tu více utrhli ze řetězu, ale rozhodně bych ho neoznačil jako někteří 'nejhorším' nebo 'nejblbějším' dílem. Ale každý má právo na svůj vlastní názor, to respektuji. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Leslie Easterbrook (Callahan) řekla ke scéně v bazénu toto. „Pamatuju si z toho natáčení, že tam byli divní komparzisté. V jejich očích jsem viděla chtíč a na jejich poklopcích boule. Doslechla jsem se pak, že někteří dokonce zaplatili, aby měli šanci dotknout se mých prsou. V některý kopiích filmu mě slyšíte i nadávat, což byla má autentická reakce na chlápky, co na mě začali skákat šipky. Scénu jsme točili několikrát a pokaždé jsem byla unavenější, zatímco oni byli rychlejší v tom, jak se na mě vrhali. Natočili jsme tu scénu asi tucetkrát a režisér z nějakého důvodu pořád nebyl spokojený. Jenomže statisté se ke mně drali pořád blíž a snažili se mi tričko roztrhnout. Jeden se mi dokonce dostal pod něj a stisknul mi prsa, až jsem ho musela prosit, aby toho nechal. Kolem bazénu se navíc shromáždili snad všichni mužští členové štábu a všichni se chtěli podívat, jak vypadají moje bradavky.“ (Wade)
  • Skateboardista Tony Hawk prozradil, že toto byla jediná práce, ze které byl vyhozen. Hawk byl coby kaskadérský dublér Davida Spadea (Kyle) nahrazen kvůli svojí výšce. (HellFire)
  • V scéne, keď pani Feldmanová (Billie Bird) prerazí motorkou výklad, aby zachránila Tackleberryho (David Graf), je vidieť, že motorku riadi muž, ktorý z nej potom spadne. Hneď na to je už záber opäť na pani Feldmanovú. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama