Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

darm 

všechny recenze uživatele

Ten film není místy zas až tak nudný, ale i přesto, že se na něj dá dívat, je naprosto zoufale nevtipný. Je tu hrozně moc vidět režisérova snaha o to natočit vtipný film. Což o to, některé ty scénky samy o sobě mají potenciál být vtipné, ale v tom provedení, které nám bylo nabídnuto to prostě nemůže fungovat. Posledních dvacet minut už jsem opravdu přetrpěl. Zoufalých 20-25%. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Zase o něco míň originální, zase o něco trapnější. Návrat G.W.Baileyho se vůbec nepovedl, jelikož tímto dílem počínaje se prezentuje jako nesympatický hňup - ta tam jsou skvělé hlášky. Přibylo zase několik zbytečných postav a původní osazenstvo toho už moc nezachrání. Pár slušných fórů se sice najde, ale Steve Guttenberg udělal MOC dobře, že se k dalším dílům otočil zády (na druhou stranu, podobnou roli už nikdy nedostal). ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Posledný diel s Mahoneym, ktorý bol jeho najslabší. Filmu nepomohol ani návrat kapitána Harrisa. Štvrté pokračovanie už nemá veľmi čo ponúknuť. Po obsahovej stránke je to dosť slabé, zdĺhavý nudný záver a humorných scén je vo filme minimum. Už po tomto pokračovaní mala skončiť celá séria. /45%/ ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

První film kterým Policejní akademie klesla hrozně dolů. První tři filmy jsou super a moc se mi líbí, ale tohle je oproti nim vážně bída. Vtipy tu jsou nic moc, dějově to je úplně o ničem, jen tentokrát místo nových policistů překvapili obyčejný lidé v čele se starší paní, která byla jediná výraznější postava. Bohužel ale překvapila pouze svojí aktivitou na svůj věk, kterou na první pohled nikdo nečekal. Tedy nic novýho ani originálního ve světě filmů i v této sérii. Dále se nám opakují vtipy z předchozích filmů, třeba Zedův uječený hlas a scény s tím, Hooksová není slyšet a poté překvapivě zaječí a další podobný scénky, který už známe. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se policie pokusí spolupracovat s občany, a to pomocí nového programu C.O.P. Hlášky jsou opět super, a i tento díl má co nabídnout. Harris, i jeho pomocník, opět rozjedou show. Mahony zde opět nechybí, a opět se drží laťku vysoko. Film poměrně rychle uteče. Hodnocení je průměrné u všeho. Poznámka: Poslední scéna je dojemná, a spojena s policejní akademií. Hvězdiček 3 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď pani Feldmanová (Billie Bird) prerazí motorkou výklad, aby zachránila Tackleberryho (David Graf), je vidieť, že motorku riadi muž, ktorý z nej potom spadne. Hneď na to je už záber opäť na pani Feldmanovú. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama