Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Všechno začne telefonátem Briana do rozhlasové relace Dr. Barnesové, protože pes Hank má na tlapách brusle. Tím to všechno začne. Zamiluje se do hlasu a duše Dr. Barnesové a je malinko podfouknut, že je to Noelle, která se mu líbí fyzicky. Ty jsi ta duše, já jsem jen to tělo ! přesně takto ujasňuje Noelle (U.Thurman) Abby (J.Garofalo) jejich situaci a vztah Brianovi. A prodavač knih dodává Ale pěkné tělo. Když jdou spolu vypadají legračně, protože Noelle je asi o metr vyšší než Abby. Co myslíte, se kterou nakonec zůstane. S Noelle ? Anebo snad s Abby ? ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie moc nemusím, ale když jsou romantický, tak to je teprve pořádný peklo. Šablona filmu, která byla použita už asi tisíckrát a určitě ne naposledy. Jediný co se mění jsou postavy, takže jsem měl pocit jako bych to už viděl asi 25x. Zápletka vskutku "originální" a konec naprosto "nečekaný". A ani Uma to nezachranila (kvuli ní jsem se na to podíval). No a ten zbytek jsou nudný nezáživný kecy. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Pejskařská roztomilost s roztomilou Jeanne Garofalo. Dřív se mi takové filmy líbili, dnes mě nudí. Je to strašně jednoduché, a vždycky víte jak to skončí. Ale alespoň tam nebyli žádné zlé vtipy, a jak už jsem psala, mě se prostě líbí Garofalo. Hraje civilním způsobem, je zajímavá a nemusí být stále nádherná. K filmu moc nevím co napsat, možná když je člověku čtrnáct a má pejska či kočičku je nadšen. Je to sice milé, ale nic víc. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Zavadzajuci nazov The Truth About Cats & Dogs napokon odhalil velmi prijemnu situacno zamennu komedijku ktorej nechyba vtip i nadhlad. Musim sa priznat ze som sa schuti zasmial, humor je decentny a inteligentny co sa ceni este viac v dobe ked si scenaristi nahovaraju ze cim viac vulgarnejsie, tym vtipnejsie. No a napokon hned uvodna sekvencia primorskej promenady s hudbou a la 30 roky minuleho storocia hned v uvode filmu naznacovali ze bodove ohodnotenie bude vysoke... prijemne prekvapenie. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

V průměru se pohybující romantická komedie. Krásně však vybočuje postava Aby, moc se mi líbyla její usmutněná nejistota a odstup, jež možná nebyl jen hraný. Uma Thurman mě tady nijak nezaujala, ale špatná taky nebyla. Naprosto výborná scéna, kdy se z večírku uteklá Aby kouká na to jak její kamarádku svádí chlapec, kterého miluje. Celou událost pozoruje z úkrytu na ulici pouze ve stínech na skle jeho ateliéru, fakt dojemný. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)
  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)

Reklama

Reklama