Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film v ktorom funguje všetko, hoci by nemalo. Jeden deň v Joeovom živote je eskapádou mladíckej nerozvážnosti a prostoduchej radosti. Skupina teenagerov pracujúcich v obchode má svoje vlastne starosti, túžby, ašpirácie a jediný dôvod prečo im to všetko drží pokope. Všetky tie hádky a odpustenia je vlastne preto, lebo majú hudbu. A asi aj samých seba. Ten film je častokrát na hrane. Celý čas koketuje s tým že spadne do primitívnej, za vlasy pritiahnutej báchorky. Lenže ono to má akúsi pridanú hodnotu. Túžbu režiséra skrátka povedať všetko a po svojom. A v tom sa filmu nedá uprieť určitá originalita. Bavil som sa. Je to skvelý Manifest of Youth. A Liv Tayler je tu dychberúca. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vítejte v Empire Records!" V tomhle krámě vás obslouží partička sympatických teenagerů. Každý je z jiného těsta ale spojuje je láska k hudbě. Jako všichni dospívající i oni zde prožívají svá trápení všeho druhu. Deprese, průšvih z hazardu i zklamání z první lásky. Všechny podrží skvělý šéf, který je vždy podrží a společně brání obchod před prodejem. Tady jsou čtyři důvody proč si tak trochu zapomenutý film pustit..... za 1. báječná devadesátková atmosféra, za 2. melancholická dobová hudba, za 3. kouzelně nevinná Liv Tyler a za 4. vyléčí skvěle vaši špatnou náladu. 7/10 ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film dost těžce zavání průměrností. Herečky jsou dle mého názoru průměrně pěkné, neoblékají se nijak výjmečně a ani celý film není ničím výjměčný. Má své velmi světlé okamžiky, ale ty má občas i telenovela. Tento film dozajista nebudu vyhledávat znovu, věřím tomu, že je mnoho lepších filmů. (Celkem výborná pecka je začátek filmu v kasínu... :-D ) ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice nadějný, ale potom to sklouzlo do jakéhosi podivného slepence všeho a zároveň ničeho. Film s tolika zajímavými a na komedii dobře zahranými postavami, který má ovšem tak neskutečně prázdný scénář, se jen tak nevidí. Obsluha obchodu tam vlastně jenom 90 minut skáče, tancuje a poslouchá hudbu, což mi ovšem rozhodně nestačí. Taková nudnější, politicky korektnější verze Clerks, která neurazí ani nezaujme. ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, z kterého čiší život a radost. Někdy je těžké se v té směsici různých postav vyznat, chaos je všudypřítomný a prostoru pro každou jednotlivou postavu málo, ale i tak je potěšení sledovat partu mladých lidí, kteří se možná nemusí milovat, ale přesto jsou okolnostmi nuceni být nejlepšími přáteli. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • V době natáčení byl představitel Berka Coyote Shivers ženatý s Bebe Buell, matkou Liv Tayler, která ztvárnila Corey. (Marek#33)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)
  • Scény, kde se objevila postava Andreho (ztvárnil ho Tobey Maguire), byly z konečné podoby filmu vystřiženy. (Candid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno