Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (103)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět pokračování, které se nevyrovná jedničce ani o chlup, zato o kousek lepší než superšílená dvojka. Tento díl je prequelem druhého dílu, nebo-li pokračováním jedničky. Toto provedení filmu mi nijak nevadilo, spíš mi vadila suchost a obyčejnost filmu, kde nebyla vůbec cítit vůbec žádná atmosféra a ani napětí. Akce je tu celkem dost a i více než ve dvojce. Dokonce jsou dobré i efekty. Herecké obsazení krom hlavního hrdiny moc nezaujme. Finále slušné. Potěší i menší návrat do Skotska. Škoda té atmosféry, která chyběla a něco více k tomu. Film hodnotím na 45% = ** ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ach jo. A takový to byl hezký kult. No dejme tomu že Highlander 3 by mohl být celkem důstojným zakončením slavné série. (nebýt ovšem čtverky). Je to docela zábavné a i akční. S Van Peeblesem je celkem sranda a i Lambert je koukatelný. Umně se daří tvurcům maskovat i minirozpočet. No prostě celkem ucházející trojka. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Christopher Guy Denis Lambert je dnes zabudnutý, zbytočný a nežiadaný herec. No zhruba tak pred dvadsatimi piatimi rokmi bol hviezda. Upozornil na seba tým, že perfektným spôsobom stvárnil titulnú úlohu v snímku "Tarzan". Avšak jeho životnou rolou bola postava skoro nesmrteľného škótskeho horala Connora MacLeoda, ktorého si zahral v akčnej fantasy sérii "Highlander". V roku 1994 bola natočená tretia časť s podtitulom "The Sorcerer (Čarodejník)“. *** ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou ze začátku tak příšerné, až trochu - co trochu, hodně - trapné a vypadá to na jasný odpad...Po přesunutí děje do New Yorku už je to naštěstí o poznání lepší, i tak to ale na předchozí díly (ani seriál) nemá, navíc padouch je otřesnej, naštěstí poslední minuta zachrání zbytky důstojnosti...40% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle první Highlander, který mi dával smysl a jakžtakž mě bavil. I když to není nic extra, tak Lambert versus ten potetovanej černoch, to docela šlo. Ale já se stejně na to dodíval jen kvůli té rajcovní milfce Deborah Kara Unger. A když se svlékla a ošukala Lamberta, tak to bylo tělíčko... :D [2470. hodnocení, 91. komentář, 39%] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama