Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (103)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To, že pokračovní Highlandera se nedrží moc pravidel, na to už jsem si zvykl. Když si toto člověk odmyslí, tak je třetí poměrně slušným béčkem. H3 hlásí návrat ke kořenům, aspoň trochu, což je jedině dobře! Souboje už zde konečně vypadali trochu jako souboje a né soutěž kdo máchne mečem pomaleji. Christopher Lambert se po futuristickém paskvilu, vrátil charakterově k prvnímu ztvárnění Connora MacLeoda, což kvituji s povděkem. Efekty vypadaly taktéž lépe. Bohužel film kazí spoustu nepovedených příběhových odboček, které si scénáristi mohli odpustit... ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Trojka druhý díl úplně ignoruje (což je pochopitelné) - je řečeno, že manželka Connora umřela při autonehodě a ne díky záření Slunce. Film ale i tak dělá retcon - ukázalo se, že Connor na konci prvního filmu nebyl posledním nesmrtelným. Ještě existovali tři, kteří byli celou dobu zasypáni v jeskyni. Hlavní padouch má nějaké nadpřirozené síly navíc, což je rozdíl oproti předchozím. Kvalitou teda průměr. Není tu nic vyloženě hloupého, ale ani nic, co by se mi nějak extra líbilo. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu plky místních ´´znalců´´ ,kteří poslali film na ubohých 37%. Filmařsky je to naprosto v pohodě,je to nadupaný akcí,Lambert hraje výborně,příběh odsýpá a má co nabídnout,záporák husťácky debilní :D Není to hloupé ani laciné....parádní zábava a pro mě jednoznačně nejlepší Highlander,když to např.srovnám s dvojkou která má o celých 11% víc a je to jeden z nejdebilnějších filmů světové kinematografie,musim se jen smát a neskonale žasnout,jak je trojka podhodnocená....Highlander 3 je pro mě jední z nějvětších wtf tady na ČSFD,ale už sem si zvyknul že moc lidí s mozkem a dobrým filmovým vkusem tady není. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle první Highlander, který mi dával smysl a jakžtakž mě bavil. I když to není nic extra, tak Lambert versus ten potetovanej černoch, to docela šlo. Ale já se stejně na to dodíval jen kvůli té rajcovní milfce Deborah Kara Unger. A když se svlékla a ošukala Lamberta, tak to bylo tělíčko... :D [2470. hodnocení, 91. komentář, 39%] ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako upřímně, mně se tento díl líbil ještě více, než ten předchozí. M. V. Peebles velesympatický záporák, D. K. Unger sice není krásná, ale má další přednosti. Dokonce jsem i tomu Ch. Lambertovi většinu věřil. Jo, líbilo se mi to. A dokonce i hudba byla po Queenech fakt dobrá. Minulé disko tóny vyměnily kvalitní chorály... Překvapuje mě až tak nízké hodnocení zde... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)

Reklama

Reklama