Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

petero 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Charlize Theron z trojky, tu má Naomi Watts hlavnú úlohu. Paradoxne práve táto časť je zatiaľ najhoršia. Filmu vôbec nepomohlo to, že sa berie smrteľne vážne, žiadny kazateľ tu nie je, vraždí tu nejaký duch chlapca ktorého ani poriadne nevidieť, feeling predchádzajúcich častí je preč napriek tomu že kukurica je obďaleč, rovnako aj satanistická hudba je preč a celé náboženstvo detí kukurice je tu zmenené na epidémiu. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod poviem, že predchádzajúce dieli nepoznám a do filmu som šiel iba kvôli Naomi :)). Takže, teraz k filmu: Bol som príjemne prekvapený. Niežeby sa jednalo o nejaký prevratný horor, ale je to predsa len zábavné béčko, ktoré sa snaží o atmosféru a občas mu to aj vychádza. Niektoré vraždy sa celkom podarili i keď príbeh mohol byť zaujímavejší. Ale Naomi je skvelá ako vždy. Suma sumárum: Žiadny zázrak, ale dobré na zabitie času. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Grace (Naomi Watts) se vrací do svého rodného města, aby alespoň trochu ulehčila své matce, která na tom poslední dobou není nejlépe. Ale s příjezdem Grace do města se začínají dít podivné věci - všechny děti ve městě zároveň onemocní, všechny mají vysokou teplotu a všem v jediný okamžik teplota klesá. Ale od tohoto okamžiku se děti začínají měnit ve vraždící mašiny. Grace musí odhalit proč vše začalo až s jejím příjezdem a pokusit se zabránit nejhoršímu ... Trochu jsem nepochopil jaký má tento film souvislost s původním tématem Kukuřičných dětí, to už se spíš blížil k Village of the Damned nebo něčemu takovému. A za druhé jsem nepochopil co v takovémto filmu probůh dělala Naomi Watts. Jasně, každý nějak začínal, ale toto je fakt moc. Jinak jde o příliš obyčejný horor, na který se sice dá podívat, ale který se asi deset vteřin vypaří z paměti, a zůstane jen vzpomínka na ten horor, kde hrála Naomi Watts... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl určitě není žádné veledílo, ale já mám z něho lepší pocit než z jeho dvou předchůdců. Zřejmě hlavně díky Naomi a jejímu poctivému výkonu. Najde se tady spousta nesmyslů a nelogičností, ale po dlouhé době jsem si zase užil slušnou atmosféru a zajímavé vraždící scény, které určitě stojí za povšimnutí. Pro mě je to trošku lepší průměr. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama