Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

O můj bože... Matthew McConaughey svádí souboj o vlastní nohu s Renée Zellweger pomocí dálkových ovladačů na televizi, tomu přihlíží ženská verze Leatherface a rodinka, která je soudě podle vzhledu už pěkných pár let po smrti. Asi to mělo být děsivé, ale já jsem nemohl poručit tělu, aby se přestalo zmítat v křečích smíchu. A to k tomu ještě existuje director´s cut? To už je gag na druhou. ;) Doporučeno jen na skupinové orgie fanoušků nejhorších filmů všech dob. Scenárista by zasloužil rychlou kremaci... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama