Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...v popise je uvedené horor,thriller....neplatí ani jedno...záver z filmu ostáva len jeden :trápnosť - samé jačanie,behanie zabijaka s nohou na ovládanie...mladí idú na nejaký ples a keď sa vracajú za dve minuty sú v temnom lese, kde zablúdia a zrazu chalúpka...to,že sa rozdelia,aby ich ľahšie zmasakrovali je "úžasne prekvapivé" ... Renée Zellweger, Matthew McConaughey musia byť" pyšní "na svoje začiatky...nič napínavé ani hrozné -ako veľmi slabá parodia na horory ? ani to nie ...suma sumarum -som rád,že som to dopozeral-poznamka pre seba"toto už nepozeraj viackrát.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama