Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

Reklama

Uškudasket odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vidět nepovedený filmařský vtípek, který si jakoby říká o pořádnou kritiku?Jste na správném místě.U filmu jsem utrpěl pár srdečních záchvatů a přišel k veliké psychické újmě.Jak?Dělat z jednoho padoucha zcvoklého magora trpícím sadistickým komplexem mi přišlo královsky vtipné.Hřebíček do rakve však zarazila pasáž, kdy se na scéně objeví úchylný boss, jehož tělo je zkrášleno třemi bradavkami.no fuj.Jednoduše řečeno, tohle je škvár, který shlédnete pouze na vlastí nebezpečí. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama