Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (97)

mroz2 

všechny recenze uživatele

Amy Poehlerová po boku Willa Ferrella excelovala v řadě skečů někdejšího obsazení Saturday Night Live , jejich první velké filmové partnerství ale není žádná sláva. Scénář je postaven na velice naivní představě o provozu hráčského doupěte na počestném americkém předměstí, slibný materiál ale není ani tak nevytěžen, jako spíš se o jeho vytěžení nikdo ani nepokusí. Film na úrovni nejhorších komedií Adama Sandlera nezaslouží vyšší hodnocení než ony. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil hodnocení komedií na ČSFD, když komedie má ironické, satirické a parodizující až ulítlé prvky, dostane nízké hodnocení. Když je komedie napůl drama, tak vysoké. Will Ferrell je legenda humoru a v The House absolutně nezklame, ležel jsem v slzách smíchu celý film. Ať co do dialogů nebo do akčních a humorem nepředvídatelných scén. Tleskám s bolestí břišních svalů. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Priemerný film. Pár scén bolo trochu lepších ale aj tie boli iba také úsekové a pripadalo mi, ako keby nemali priestor vyznieť. Páčila sa mi premena ústrednej dvojice z premotivovaných rodičov (čo som považoval za klasické americké komediálne násilné herectvo) až k drsným vedúcim kasína. Avšak aj tento moment trval iba chvíľu a z vedúcich kasína boli opäť premotivovaní rodičia. Film ale ubehol celkom rýchlo aj vďaka krátkej stopáži. To je plus. 49/100. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě rozhodně nedokázala ničím nadchnout. Dobře, Will Ferrell vypadá postupně víc a víc cool, je zde docela příjemné cameo Jeremyho Rennera, ale v konečném součtu je to až moc tuctová a až moc nevtipná komedie, u níž jsem se v podstatě ani jednou nedokázal pořádně zasmát, protože moc nebylo čemu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)
  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)

Reklama

Reklama