Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví pravdivý životní příběh kontroverzního basketbalového trenéra Kena Cartera. Carter uzavřel tělocvičnu svého neporazitelného týmu, když zjistil, že hráči mají špatný prospěch ve škole. Za svůj čin byl jak sveřepě odmítán, tak nadšeně chválen. Musel překonat odpor hráčů, rodičů i celé společnosti, kteří ho nutili znovu otevřít hřiště. Rozhodl se ukázat mladým lidem budoucnost, která přesahuje gangy, drogy, vězení a dokonce i basketbal. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (437)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $67,264,877Tržby Celosvetovo $76,669,806Milé nečakané prekvapenie! Konečne športový film čo má aj svoj hlbší zmysel a dokáže si po celý čas držať nastavenú latku, Samuel L.Jackson hrá svoju postavu doslova bravúrne a k nemu sa po hereckom prejave pridávajú aj ostatný herci hrajúci basketbalových ne-študentov. /90%/ ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Ak by v realy bolo na svete tolko mladych skvelych sportovcov pcohadzajucich z geta, ako o nich bolo natocenych filmov, uz tu nemame ziadne geto v ziadnom meste ziadenj krajiny. bohuzial, tak to nie je a, skoda, ze castokrat to nie je ani tak, ako sa nam tieto sportove dramy o premenenych loozeroch snazia nahovorit. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Pre nádejných basketbalových hrdinov vynikajúca inšpirácia ako sa dá uspieť. V prvom rade je to všetko o hlave, disciplíne + ďalšie faktory. Sfilmovanie príjemne - aj dojímavé, aj vášnivé, aj vtipné, aj vážne. Samuel L. Jackson prezentuje naviac svoju charizmu neodbytného trénera dbajúceho o zásady a princíp. Ako naoko športovému (ale aj všednému) divákovi. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem navštívil videopůjčovnu s tím, že vyberu hned první lepší film. Novinky zcela vypůjčené, tak jsem se musel odebrat ke starším titulům. Do oka mi padl zrovna tento snímek. Jelikož jsem u sebe neměl internet abych si mohl přečíst komentáře na csfd.cz, musel jsem spoléhat na eso Samuela L. Jacksona v hlavní roli. A vyplatilo se. Líbí se mi postavy právě typu Kena Cartera a jeho přístup k mladým lidem. Skvělý příběh, podepřený hudbou, sportem a hlavně přístupem k morálce a disciplíně. Doporučuji všem vedoucím, kteří vedou mladé lidi právě k těmto hodnotám...Nezapomeňte kouknout na DVDbonusy") ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +Jackson v hlavní roli, soundtrack, náboj, příběh, děj -budu upřímný, moc záporů mě nenapadá, snad jen žánr, ale o tom se rozepíšu dál/// Tomuto filmu jsem se dlouhou dobu vyhýbal. Důvod je prostý. Sportovní filmy patří až na samotný konec mého potravinového řetězce a tudíž je vůbec nežeru. Ono se totiž hodí, aby jste alespoň trošku danému sportu rozuměli a aby vás zároveň bavil i příběh a osudy postav. V tomto filmu se právě toho podstatného dočkáte a to měrou vrchovatou. Probíhající zápasy mají jiskru a jsou zajímavé, samotné postavy potom mají co říct. Jsou přehledné, každý má svůj příběh a do toho hlavního je spojuje coach Carter v podaní skvělého Samuela L. Jacksona. S výsledkem jsem nesmírně spokojen a o to víc, že jsem takový filmový zážitek nečekal. Uvěřitelné a upřímné sportovní drama./// Celkem 82%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Film je založen na skutečném příběhu trenéra Kena Cartera. (KucC)
  • Jde o první sportovní film, ve kterém byla využita technologie digitálního 3D mapování. Filmovému štábu to pomohlo například s rozmístěním kamer a choreografům s přizpůsobením herního plánu. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama