Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví pravdivý životní příběh kontroverzního basketbalového trenéra Kena Cartera. Carter uzavřel tělocvičnu svého neporazitelného týmu, když zjistil, že hráči mají špatný prospěch ve škole. Za svůj čin byl jak sveřepě odmítán, tak nadšeně chválen. Musel překonat odpor hráčů, rodičů i celé společnosti, kteří ho nutili znovu otevřít hřiště. Rozhodl se ukázat mladým lidem budoucnost, která přesahuje gangy, drogy, vězení a dokonce i basketbal. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (438)

Malkel 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy nejsou zrovna můj šálek kávy, jelikož některé mají občas takovou tendenci - býti úsměvné až patetické. Naštěstí, že ještě není nic, co by nevyřešilo tisíc kliků a Samuel L. Jackson. Jeho správňácká nátura totiž baví a baví dost. Zbytek castu spíše přicmrndává, nikdo však neuráží a i rutinní šablony archetypů jsou zde provedeny s jistou péčí. No, co více říci, vypněte v sobě cynismus a nechte si dát životní lekci, kterou jste již pravděpodobně slyšeli. Na tom ale přece vůbec nezáleží, když se na to tak příjemně kouká. Slabší **** ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sportovních filmů, které jsou! Je to můj nejoblíbenější sportovní film ze všech. A pánové? Takhle mají vypadat tréninky. Je to parádní podívaná jak nezkrotný team najednou pod vedením nového coache začne makat. A co víc, hlavně studovat aby se někteří mohli ucházet o stipendium na vysokých školách. Ale není to film jen o basketbalu, je to film i o osobních problémech (životech) ostatních lidí. jak v teamu, tak třeba coache. Jsem velice spokojen. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden zo športových filmov, ktoré majú veľký potenciál a najmä ho využijú, poviete si, čo už sa dá len na filme zo športovej tematiky vidieť nového?! A dá, a veľa! Najmä, keď hrá Samuel, môj obľúbenec. Skvelá atmosféra a najmä prekvapivá hudba (pochopíte prečo), príbeh obohraný, no pointa záveru a filmu skvelá! 80%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

To, že je film podľa skutočnej události a obohatený o sociálny rozmer je čiasročna náplasť na klišoidne rozprávaný príbeh, kde sa nešetrí tradičnými slzopudmi a spomalenými zábermi (hlavne škoda toho konca, ale hispánskemu gangstrovi Shakespeara proste neuverím). Kultúra sociálne deformovaných štvrtí USA tak ako je mi cudzia, tak je pre mňa zaujímavá a tento výlet bol celkom fajn (a to basket vážne nemusím). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $67,264,877Tržby Celosvetovo $76,669,806Milé nečakané prekvapenie! Konečne športový film čo má aj svoj hlbší zmysel a dokáže si po celý čas držať nastavenú latku, Samuel L.Jackson hrá svoju postavu doslova bravúrne a k nemu sa po hereckom prejave pridávajú aj ostatný herci hrajúci basketbalových ne-študentov. /90%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Channing Tatum nikdy nehrál basketbal, takže měl speciální trenéry, aby dokázal s ostatními udržet tempo. (viperblade)

Reklama

Reklama