Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví pravdivý životní příběh kontroverzního basketbalového trenéra Kena Cartera. Carter uzavřel tělocvičnu svého neporazitelného týmu, když zjistil, že hráči mají špatný prospěch ve škole. Za svůj čin byl jak sveřepě odmítán, tak nadšeně chválen. Musel překonat odpor hráčů, rodičů i celé společnosti, kteří ho nutili znovu otevřít hřiště. Rozhodl se ukázat mladým lidem budoucnost, která přesahuje gangy, drogy, vězení a dokonce i basketbal. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (438)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

what the fuck???what the fuck???79%????WHAT THE FUCK,FUCK,FUCK!!!????asi se smíchy poseru,sestra v akci smíchaná s nebezpečnými myšlenkami,okořeněná stupidním scénářem a trapnými a nechutnými nesmysli.tohle hodnocení je vážně trapný,zase se mi che zvracet!koho vůbec zajímá nějakej debilní basket a posraný americký studenti?chudáčci z ghette se blbě učej a maj smůlu,že sou všude gangy!!!tak ať všichni chcípnou s crackem v nose a neotravujou na filmovym plátně.hned po drsnym shaftu,nejhorší jacksonův film.U proslovu lehce nechutně chlupatého mexického albínka ke kouči Cártrovi mi skoro stvrdnul,ale žaludek a poblil sem si ovladač vod televize.Patetická americká sračka,plná podělaných klišé a vy tomu namrdáte 80%? děte se fakt už všichni vysrat znalci. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě sejmulo tak jak se sluší a patří. Coach Carter je vrcholem sportovních filmů, je to poctivá práce kamery, je to úchvatná hudba Travora Rabina, ale je to především excelentní herecký výkon Samuela L. Jacksona. Mnozí zde filmu vyčítají kýčovitost filmu potažmo scénáře a já jim to vyvracet nebudu. Jenže všechny ty řeči o morálce, vzdělání, systému apod. jsem prostě Cartrovi věřil a to je umění. Coach Carter je přesně film pro mě i jako bývalého basketbalistu i jako fanouška dobrých filmů. Jenže malá odlišnost tu je - tohle totiž není jen dobrý film, tohle je setsakramentsky povedená filmová pecka !!! :-) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

81% jaksi nechápu. Samuel L. Jackson umí být patřičně charismatický a nedej bože když hraje mládežnického trenéra. Basketbalu je tady nakonec méně než bych čekal. Spíše se zde řeší zavření jedné tělocvičny, kvůli tomu že se chlapci zase tolik nechtějí učit. Znám určitě mnohem lepší sportovní filmy, kde si černoši nemusejí masírovat ego. Hokejový zázrak tomuhle dá na zadek, každým svým záběrem. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

film o basketu, na kterém se podílela MTV? je jasný, že tady bude (spousta) černý muziky a jelikož jde o basket, tak taky spousta černochů. ale půjde taky o disciplínu a hlavně o něco víc, než jen o sport. nevím, jestli něco S.L.J. sedlo víc než role basketbalového trenéra, který se snaží svými drsnými metodami vychovat z kluků z problémové čtvrti slušné lidi, ale jeho nominace na oscara hovoří za vše. dokázal si získat důvěru hráčů, rodičů a taky mojí. nejkrásnější na tom je, že se to opravdu stalo, takže nikdo nemůže nikoho obviňovat z vypočítavosti. ani mě. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sportovních filmů, které jsou! Je to můj nejoblíbenější sportovní film ze všech. A pánové? Takhle mají vypadat tréninky. Je to parádní podívaná jak nezkrotný team najednou pod vedením nového coache začne makat. A co víc, hlavně studovat aby se někteří mohli ucházet o stipendium na vysokých školách. Ale není to film jen o basketbalu, je to film i o osobních problémech (životech) ostatních lidí. jak v teamu, tak třeba coache. Jsem velice spokojen. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Thomas Carter získal v roce 2005 ceny Black Movie a Black Reel za nejlepší režii. (Terva)
  • V době premiéry šlo o nejvýdělečnější film z produkce MTV. (Karlos80)
  • Channing Tatum nikdy nehrál basketbal, takže měl speciální trenéry, aby dokázal s ostatními udržet tempo. (viperblade)

Reklama

Reklama