Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela sranda, taková oddechová parodie na high-school filmy. Potom se to zvrhne v otřesnou kravinu, kde se z největšího loosera stane hrdina, ze záporáka klaďas atd. A opět se po americku (ne, nejsem proti nim zaujatej) moralizuje, aby si z toho děti vzaly nějaký to "ponaučení". No prostě úplná zbytečnost, na kterou není potřeba se znova podívat. ()

TheTomCZ 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl dát jen tři, ale prostě jsem se bavil :) Jasně, je to taková blbůstka na nedělní večer, ještě korunovaná naprosto debilním českým překladem (přeložený název mluví za vše), ale jinak se jedná o fajnové pokoukání, které snad nikoho nemůže urazit. Jen kdyby se ten hlavní (super)hrdina nechoval jako (super)blbec... :) ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Taková směs X-Menů, Úžasňákových, Velkých trablů Maxe Kyblíka a to navíc směs velmi vydařená. Většina vtipných scén mě fakt dost pobavila, efekty jsou na to, že to mělo docela nízký rozpočet, velmi solidní. Ale nejlepší na tom filmu jsou určitě herci - všichni do jednoho talentovaní. Michael Angarano to určitě někam dotáhne, Kurt Russell je super jako vždycky a Kelly Preston, na to že jí je třiačtyřicet, je docela kočka. Asi nejpříjemnější rodinná komedie, kterou jsem v poslední době viděl. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Takto vyzerá zbytočne netočený film. Fakt niekedy nerozumiem načo nám majú poslúžiť takéto filmy....také o ničom !!! nevravím, že to bolo desné, ale umelé s americkou fantáziou mať nejakého hrdinu a všetkých zachráni. Po grafickej stránke by som hodnotil tento film odpadom! Čakal som aj nejaké vyvrcholenie, ale nedočkal som sa lebo som pri tej nude zaspal a prespal celý plesový záver. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Film kombinující školní komedie s comicsovými superhrdiny, balancující na hraně parodie, a ačkoliv je určen hlavně mladšímu publiku, je svižný a stravitelný i pro starší. Ve vedlejších rolích potěší Russell, Campbell a pár pěkných roštěnek, triky koukatelné, vtípků dostatek. Líbilo se mi využítí různých superschopností a důraz na parťáky, vůbec jsou tu docela dobře využity základní vlastnosti comicsů. Je-li vám méně než 15, klidně si přidejte hvězdu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Na film měl navazovat seriál, ale finanční neúspěch tyto snahy ukončil. (Duoscop)
  • Komentářem pana Boye o tom, že parťáci vždy nosí barvy jako hrdinové, ke kterým patří, aby s nimi ladili, je narážka tvůrců na Batmana a Robina. Batman nosí tmavé barvy (modrá a šedá) a Robin naopak barvy jasné (červená, zelená a žlutá). (HappySmile)
  • Gwen Grayson je kombinací jmen ze dvou komiksů: Gwen Stacy ze Spider-Mana a Dirck Grayson z komiksu DC. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama