Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolutna uchylnost. Ked som to sledoval prvy krat, myslel som, ze rozmlatim monitor, take nervy som nemal uz riadne dlho, ti dvaja tipci su absolutne otrasni a liezli mi na nervy neskutocnym sposobom. Jednu hviezdicku davam vsak predovsetkym vdaka tomu, ze film som videl nasledne niekolko krat pod vplyvom rozneho druhu alkoholu a po niekolkom raze som sa dokonca zacal bavit...heh. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Klasická komediální taškařice s neuvěřitelně trapnými dialogy, stupidními postavami a standardním pseudo-dějem... Ale, lidi, tohle je film pro odpočinek, pro pobavení a pro zasmání, což se mu u mě prakticky povedlo. A ohledně těch stupidních, psychologicky laděných vykecávaček - nepřekousnul bych je, ale mám pocit, že to byl záměr. Jestli ne, tak jedna:nula pro scénáristy! Kvalit scénky ze S. Night Live film zdaleka nedosahuje, ale rozhodně jsem se necítil zhnusen! ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. What Is Love (7' Mix) - Haddaway ,2. Bamboogie (Radio Edit) - Bamboo ,3. Make That Money (Roxbury Remix) - Robi Rob's Club World ,4. Disco Inferno - Cyndi Lauper ,5. Da Ya Think I'm Sexy - N-Trance ,6. Pop Muzik - 3rd Party ,7. Insomina (Monster Mix) - Faithless ,8. Be My Lover (Club Mix) - La Bouche ,9. This Is Your Night - Amber ,10. Beautiful Life - Ace Of Base ,11. Where Do You Go (Ocean Drive Mix) - No Mercy ,12. A Little Bit Of Ecstasy - Jacelyn Enriquez ,13. What Is Love (Refreshmento Extro Radio Mix) - Haddaway ,14. Careless Whisper - Tamia ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá šílenost. Nicméně se u toho nejde nesmát. Svoji úlohu nenapodobitelné porce zábavy to splňuje perfektně a myslím, že by nemělo být tolik lidí, co tenhle kousek shazují. Navíc i za doprovodu nejedné perfektní písničky. Ale hlavně ty hlášky, ty, které mi v hlavě zústanou minimálně na hodně dlouho. 85% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell rozhodně není normální člověk. Normální člověk nemůže vypadat a chovat se jako tak žalostný idiot ani když přehrává. Ale třeba nebyli režisér a scénárista pod vlivem něčeho těžce ilegálního a chtěli vytvořit obrazy individuí tak dementních, že strčí do kapsy i hlavní hrdiny Klubu Sráčů. V tom případě by Noc V Roxbury měla slušnou úroveň, protože podobně jako hlavní hrdinové na pozlátku nešetří. Ale ne, to určitě ne, tohle je opravdu taková socárna jako to vypadá. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama