Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jednoduchá, zábavná a oddechová teen komedie s výbornou hudbou a sympatickou a komickou dvojicí. Mnoho střeštěných scén, které díky Willu Ferrelovy, Chrisu Kattanovy a fitnes boy Lochlyn Munroovy přidává na více komediálnosti. Jestli máte rádi film typu Blbý a Blbější, tak by se Vám Noc v Roxbury mohla velice líbit. Jen škoda, že o 2 roky později vznikla nechutná kopie s názvem "Klub sráčů", která je u nás více známá než tento ve všech směrech povedenější filmek. Jinak stručně řečeno: bavil jsem se královsky a mé hodnocení silné 4 hvězdičky... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Je to šíleně ujetý. Ale na druhou stranu to má něco do sebe, takže budu shovívavej. Muzika neskutečně šlape a příběh se veze na její vlně. Obsazení povedený. A některý frky jsou tak ujetý, až z nějakýho záhadnýho důvodu fungujou a to třeba i opakovaně (šahání na zadek). 60 % Oblíbená část- "rande" s policistkou ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně pecka. Sice budete mít mozek po celou dobu v klidovém stavu, ale na druhou stranu se vážně dobře pobavíte. Sice jsem se u toho smíchy nepopadal za břicho, ale vnitřní uspokojení bylo veliké. Nezapomenutelné jsou taneční kreace a s nimi spojené strategie jak navázat kontakt s ženami. Musím pochválit i hudební stránku filmu, nostalgie po megahitech mého dětství je veliká. :-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama