Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Noc v Roxbury vypadá jako komedie bez nápadu, která nemá takřka žádný děj, ale stala se kultovní komedií, ve které jde o to pobavit se na klasické diskotéce. A to je podle mě už slušný důvod, proč tento film brát jako party movie pro pobavení. A v tomto ohledu se jí to daří velmi dobře. V jakém jiném filmu uslyšíte snad všechny vypalovačky devadesátek, a dva bratry-pařmeny, kteří jsou vysmažení, až jsou strašně zábavní? Hlavní dvojice totiž naprosto přesně zobrazuje diskotékový typ člověka, kterým jsme byli nebo jsme doteď. Je to prostě jen zábavný film, který pobavý i po takřka patnácti letech a ke kterému se budu pořád rád vracet. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Je velice těžké natočit vkusnou, stylově brilantní komedii, která je opravdu vtipná. Noc v Roxbury JE Vkusná, stylově brilantní komedie, která JE vtipná. Herecké výkony jsou přitažené za vlasy, ale naprosto uměrné celému filmu.. A Ano... Will Ferrel NENÍ normální člověk. Will Ferrel je BŮH... Héj..kdo ste mi sáh na zadek? ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - úlet! Will Ferrel a Chris Kattan jsou snad šílení, jejich herecké výkony jim nelze nevěřit. . Bavil jsem se od začátku do konce, 80' diskoléta už asi nikdo lépe nezachytí. Vyzdvihnout musím hlavně scény, ve které Doug přeruší svatbu skladbou "Where is the love", nebo "tanec" v autě. Učebnicová kultovní komedie! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy. Jenže jsem se na film podíval ještě jednou a usoudil jsem, že se nejedná o tuctovou komedii, na kterou se podíváte, spotřebujete ji, párkrát se zasmějete a řeknete "dobrý". Zde jsou fakt slušné gagy, hudba devadesátých a dva ujetí bráchové, kteří si neustále myslí, že jsou cool. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolutna uchylnost. Ked som to sledoval prvy krat, myslel som, ze rozmlatim monitor, take nervy som nemal uz riadne dlho, ti dvaja tipci su absolutne otrasni a liezli mi na nervy neskutocnym sposobom. Jednu hviezdicku davam vsak predovsetkym vdaka tomu, ze film som videl nasledne niekolko krat pod vplyvom rozneho druhu alkoholu a po niekolkom raze som sa dokonca zacal bavit...heh. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama