Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film budete po zhliadnutí buď úplne milovať, alebo nenávidieť a mňa proste vytrhol z kresla! Totálne pošahané scénky, jednoduchý, ale impulzívny príbeh a čo je najlepšie, film má bez tituliek asi len 70minút a je nabitý absurdnými somarinami a skvelými fórmi a gagmi typu: "Kto ma chytá za zadok? To ty?" "Nie, pane! Ja nie." "Ale mohol by si!" :) 75%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna americka komedia - dvaja chlapi sa tuzia dostat do spolocnosti kam ich nikto nikdy nepozval - a sakra, ze sa dostali! Will Ferrell dokazal ze sice nema na takeho Styva Martina, ale ako US priemeny komik moze byt, Chris Kataan slusne sekunduje. Dan Hedaya /Komando 1985/ sa tu tiez oobjavil. Tak uz ostava len jedno - poriadne totam roztocit : 65 % ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla na silvestrovské dopoledne a jen kvůli němu jsem vyrazila po půlnoci v Harachově na tamější diskotéku, abych předvedla ty geniální taneční kreace. Stejně jako hlavní hrdinové ani já nebyla doceněna. Když jsem byla dotazována, zda-li si dám pivo, ani moje odpověď - NE!..... AAANOOO! - nesklidila moc velký úspěch. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)

Reklama

Reklama