Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se ve mně nějakou chvíli docela bil. Na jednu stranu je to jen přiblblá komedie, při níž je radno co nejrychleji vypnout všechny mozkové závity a užít si těch pár vtipů, co dosednou jak mají. Na stranu druhou je to film o dvou odpudivě strašných charakterech, s jejichž životními cíli by se dokázal ztotožnit snad jen málokdo a jimž nepřejete nic jiného, než tvrdě padnout na držku. Navíc poselství filmu je tak morálně zkažené, že si raději vzpomenete na malé „highlight“ momenty s Chazzem Palminterim a Danem Hedayou, než abyste se dále zamýšleli nad tím znepokojivě pokleslým vyzněním. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Komédia s ledžendery soundtrackom a zopár vtipnými situáciami. Inak tento film nemá žiadnu hodnotu a je pozerateľný jedine pod vplyvom akejkoľvek omamnej látky s partiou. Noc v Roxbury sa dá buď milovať alebo úplne odpisovať, chápem obidve strany. Mňa z tohto projektu najviac zaujal skeč, ktorý paradoxne vo filme nie je, no bol natočený pre Saturday Night Live. Hovorím pochopiteľne o scénkach s Jimom Carreym, ten jeho fejs je neuveriteľný! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna americka komedia - dvaja chlapi sa tuzia dostat do spolocnosti kam ich nikto nikdy nepozval - a sakra, ze sa dostali! Will Ferrell dokazal ze sice nema na takeho Styva Martina, ale ako US priemeny komik moze byt, Chris Kataan slusne sekunduje. Dan Hedaya /Komando 1985/ sa tu tiez oobjavil. Tak uz ostava len jedno - poriadne totam roztocit : 65 % ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Klasika. Kultovní záležitost, i když v podstatě strašná magořina a hovadina :-) Tenhle film mě vždycky pobaví a nabudí pozitivní energií. Dvojice Steve a Doug Butabiovi baví i po 14 letech od natočení. Hitovky jako "What is love" nebo "Be my lover" nikdy nezestárnou. Navíc dabing pana Tůmy a Švarce je suprovej. Když hodnotím film až nyní, musím přece jen uznat, že na plné hodnocení to v roce 2012 není, ale 4 hvězdičky dám. Z úcty k této kultovní záležitosti dávám 80%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama