Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (704)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se štábu, všem hercům a hlavně režisérovi, protože snad poprvé není vina na jejich straně, ale na mé. Můj mozek asi nestačil zaznamenat všechny logické spoje a ke konci se mi začal vařit jako květák potopený v hrnci. A nebo to bylo tím, že mé IQ holt nezvládlo takový logický nápor a rozhodlo se to všechno sabotovat. Zkrátka jsem ten film absolutně nepobral. Ovšem co se týče originality mám všecky orgány zvedlé do nebe a co se týče Roberta Downeyho jr. mám z jejho herectví naprostý respekt. Viva la gangsterka.... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

musím po dotknout, že hodně dabingů snesu... ale dabing tohohle filmu mě málem zkazil skvělý zážitek.. nedávno to dávali na jedné komeční televizi :) a nějak mě začátek nezaujal.. tak jsem přepínala dál.. ale na doporučení kamaráda jsem koukla na snímek s tímto názvem a on to byl on :-D díky díky moc :) takhle hodně jsem se dlouho nezasmála.. Robert Downey mě poprvé zaujal a zavrtal se do podvědomí :) a Kilmer se o to slušně pokusil.. komedie tohohle ražení mám ráda.. takže pro mě jen samé plus :) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Úloha v komédii Downeymu Jr.ovi veľmi sekne a tento film práve on spravil veľmi príjemnou pohodovkou. Kilmer ako drsný buzik je absolútne unikátny. Veľmi nápadité vyprávanie príbehu a kamerovo-vizuálne spracovanie. Príbeh tiež veľmi originálny, robí si srandu sám zo seba a z určitého uhla pohľadu sa jedná o veľmi vkusnú paródiu. Shane Black potvrdil, že je pán hlášok. Takže v skratke sa jedná o veľmi fajn film, ktorý stojí na dobrých hercoch a to isté platí o scenári. 85%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je mŕtva?“ – „Len má zavreté oči.“ – „Aha.“ – „Má zlomený väz, kokot.“ Počúvať príbeh od rozprávača, ktorí vie rozprávať príbehy, je vždy na nezaplatenie. Očká vám ihrajú, hltáte každé druhé slovo a v duchu závidíte, lebo vy takí nikdy nebudete. Sympatický frajer Shane Black je kultový herec (okuliarnatý spojár Hawkins z PREDÁTORA) a legendárny buddy scenárista (SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, POSLEDNÝ SKAUT) a podľa mňa medzi takých rozprávačov patrí (toto nedokáže napísať každý: „Vtedy som pochopil, že niekoho ľutovať a kefovať je skoro to isté; ste zničení smútkom a vták vám stojí ako Eifelovka.“). Jeho režijný debut prišiel neskoro... ale prišiel - a je skvelý. Svižný, svieži, originálny, pôvabný, pop-kultúrny („Bol som unavený, ako Drew Barrymoreová v nočnom klube.“) a okrem dialógov, ktoré svišťia len tak prašťí, sa môže pochváliť výkonmi Vala Kilmera a Roberta Downeyho Jr. Iste, Black sa občas v dialógoch príliš predvádza, ale aj tak je to okúzľujúce. A teraz zamávajte medveďovi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi ústrednou dvojkou funguje dobre, ale je to ponekud zmetené a nelogické. V deji som sa nemohol nijak zorientovať i keď som to videl 2x. Raz bez titulkov, vtedy som uvažoval aj o 4*, ale na druhý krát som z toho taký nadšený nebol. Nový Last Boys Scout to ani zďaleka nie je. Pramálo akcie a hlavná dvojka je príliš mäkká. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Shane Black původně plánoval, že natočí romantickou komedii o dvou mladých lidech z Los Angeles. Svůj scénář dokonce poslal Jamesi L. Brooksovi, který nebyl úplně nadšený. Jisté části se mu ale líbily a Blackovi doporučil, aby se jich nezbavoval, jen k nim přistoupil tak, jako kdyby točil Čínskou čtvrť (1974) s Jackem Nicholsonem, jehož postavu by však hrál Jack Nicholson z Lepší už to nebude (1997). [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama