Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na opakované shlédnutí mi dvojka vychází jako nejlepší díl z celé série, ale jen těsně. Od začátku o poznání akčnější a bláznivější jízda než první díl který měl pár hluchých míst. No v druhé půlce už to začalo trochu drhnout, ale především za zábavného magora Zeda tu čtvrtou hvězdu nakonec dám. Navíc tu brutálně boduje zvukař Winslow moje nejoblíbenější postava, takže proč ne. Slabší čtyři hvězdice.70% ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Některé věci už tolik nefungují. Příběh by nebyl až tak zlý, jenomže některé dialogy jsou prkenné a takové umělé a nudné. Chemie postav není taky na nejvyšším levelu. Ovšem výhodou pro film je obsazení, které se většinově vrací. Potom taky hraje roli nostalgie, feeling osmdesátek, staré známé vtípky a celkem utíkající stopáž. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zostupnú tendenciu tu cítiť. Dochádza tu aj k veci, ktorej sa séria už prakticky nezbaví - absencia deju. Ide tu len o to, dostať staré známe "zábavné" postavy opäť do filmu a pripojiť tam množstvo (bohužiaľ už menej fungujúcich) gagov. No a pribúdajú aj mnohé nové postavy, ktoré len dokresľujú zúfalosť (a debilitu) tvorcov. Dej tu už prakticky nie je. Miesto neho je tu len kvázi zápletka, po ktorej nasleduje séria gagov (i keď vrchol de(j)bility je trojka). Guttenberg je dobrý a môj obľúbený David Graf je skvostný. U ostatných je to už trošku horšie. Snáď s výnimkou Winslowa, ktorého snaha prináša aj nejaké ovocie. Koniec koncov ide o slabý film, ale paradoxne jeden z najlepších zo série. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zřejmě byl můj smysl pro humor napaden nějakým virem, že jsem u toho zíval a nebo kroutil palicí. První díl nebyl nijak převratný a tady už to stojí fakt za hovno. Uřvaný prase Bobcat Goldthwait je snad nejhorší herec v dějinách amerického filmu a jeho postavu vymyslel někdo, kdo by měl pár týdnů strávit někde na klidném místě s bylinnými odvary. Jediný, kdo to tak nějak drží nad vodou je opět Michael Winslow, jehož všelijaké zvukové imitace zaručeně pobaví. Jinak ale nehorázná vymetenost. Projekce dalších dílů se pochopitelně nekonají. Rád bych zůstal duševně v pořádku. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednička je takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a pro leckoho jde jistě o nostalgickou záležitost, kterou zná nazpaměť a nedá na ni dopustit. A když to šlo tak hladce jednou, je samozřejmě nutno těžit z úspěchu a ze stejného hrnce rychle vařit znovu, než popularita opadne. Někdo však měl tvůrcům vysvětlit, že nestačí kastrol s oschlými zbytky zalít vodou, posolit, převařit a čekat, jak si po smíchu lačnící divák zase pošmákne. Je lepší hrnec umýt a uklohnit nový pokrm - třeba i se stejnými ingrediencemi a trochu jiným kořením. 48% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 7 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama