Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

videofil 

všechny recenze uživatele

Tento díl je o něco slabší než jednička, ale stále si uchovává punc úspěšnosti. Přibylo zde několik nových postav, jako jsou Zed, Sweetchuck, Mauser ,Proctor, Lassardův brácha ( který se objevil myslím jen v tomto díle ) nebo Kirklandovic famílie. Upřímně nevím, jestli byl lepší Harris nebo Mauser. Český dabing si zachovává stejnou kvalitu. Navíc se k českému dabérskému týmu přidal Jiří Zahajský, který svůj hlas propůjčil Lassardovu bratru. A velmi dobře. Jiřího Zahajského jsem ve filmech slyšel dabovat jen občas, ale vždycky to stálo za to. A moje nejoblíbenější hláška: " TA RYBA SE VAŘÍ." A japonský kuchař na to: " MÁM JI SMAŽIT?" ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohohle jsme se obávali... Jedničku jsme si zamilovali, ale jak to tak vypadá, předchozí díl vypotřeboval skoro celou nádrž vtipnosti. Takže na pokračování zbyl jenom ZBYTEK. Nejvíce nám asi vadil přitroublý záporák a jeho banda. Chyběla nám jejich akademie a štval nás nový název "Modré ústřice". Jinak některé vtipy se opravdu vydařili třeba ten s tou sprchou :) a přeci jenom tam byla vidět snaha a to se musí odcenit. 55% ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tupí ale zároveň sympatičtí policisté z akademie se poprvé vydali do ulic bojovat se zločinem a musím říct, že tenhle film se mi líbil více než jednička, více jsem se u něj smála. Ne jen usmívala, ale opravdu až smála, a to je velké plus. O hereckých výkonech jako strhujících se bavit nedá, ono tu o to zas až tak moc nejde, tady jde o pobavení lidí a to se u mě podařilo. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To, co bylo dobré na jedničce, je tady samozřejmě přítomno také. Nicméně už je to opakování toho samého, takže kvalita rapidně klesá. Na tenhle díl se ale dá ještě v pohodě dívat bez zbytečného koukání na hodiny a obracení očí v sloup. Další díly ale asi ani vidět nemusím, protože předpokládám, že budou stále jenom horší a horší. 55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Když Larvell Jones (Michael Winslow) nasedá se svým novým kolegou Sistrunkem (Sandy Ward) do policejního vozu, vůz má přední registrační značku s číslem E999041. Když po chvíli zastaví kvůli kontrole pneumatik, vzadu má vůz číslo E999037. (marcel5)

Reklama

Reklama