Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na opakované shlédnutí mi dvojka vychází jako nejlepší díl z celé série, ale jen těsně. Od začátku o poznání akčnější a bláznivější jízda než první díl který měl pár hluchých míst. No v druhé půlce už to začalo trochu drhnout, ale především za zábavného magora Zeda tu čtvrtou hvězdu nakonec dám. Navíc tu brutálně boduje zvukař Winslow moje nejoblíbenější postava, takže proč ne. Slabší čtyři hvězdice.70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Uniformovaný blázinec pokračuje. Tvůrce v prvním díle zaujalo, že kadeti mohou být rozdílní (a neohrabaní), tudíž vytvořili pestrou směsici, z které pramenil nespočet gagů. Obsazenost těchhle sympaťáků se prakticky nemění, čerstvé absolventy akademie čeká první nasazení. A v jednom losangeleském okrsku výrazně stoupá zločinnost. Situace v ulicích se postupně přiostřuje, i pokračování je hlučnější, nápady z předešlého dílu sice recyklujeme, ale pořád je to velmi solidní. I díky někdejšímu skvělému českému dabingu. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé jako první díl (prostory akademie mi prostě chyběly) zato přibyde spousta nových postav, z nichž je jednoznačně nejlepší Zed, neskutečný zvíře. Přijde dokonce asi i ten nejnepříjemnější okamžik v celé sérii, moc příjemná paní s rukavičkou na PTD - prohlídku tělesných dutin. Jinak žádná sláva. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatné to není, ale z toho námětu a kontrastních charakterů se dalo vycedit humoru mnohem víc. Přitom spousta scén je zbytečně natahovaných, takže prostor by na to byl. A Hesseman sice zahrál otráveného vyhořelého policajta výborně, ale ne pro praštěnou komedii, pročež tady nepůsobí nijak sympaticky a člověk mu ani nemá chuť fandit, což je trochu blbé. A magor Zed mi k srdci nikdy moc nepřirostl, takže to taky nespasí. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Rumcajs.“ ,,I můj táta byl Rumcajs.“ Oproti prvnímu dílu šla kvalita o hodně dolů. Příběh už není takový hravý, je to víceméně jen pošťuchování policistů s výtržníky. Banda výtržníků navíc působí hrozně pitomě a jejich chování připomíná spíš nějakou skupinku mentálně postižených. Vtipných momentů ubylo, naschvály už tak vtipné nejsou a většina postav z prvního dílu už byla jen do počtu a klidně místo nich mohl hrát někdo jiný. Podle mě mohli tvůrci klidně pokračovat s příběhem v akademii a dopadlo by to lépe. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)
  • Na šatně a ve sprše (incident s pryskyřicí) má Mauser (Art Metrano) na levém prsteníčku velký prsten s červeným kamenem, na pravém prsteníčku menší zlatý prsten. Když je vyhnán ze šatny na chodbu, kde je Pete Lassard (Howard Hesseman) s občany, prsteny nemá, při stříhání je opět má. (marcel5)

Reklama

Reklama