Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zřejmě byl můj smysl pro humor napaden nějakým virem, že jsem u toho zíval a nebo kroutil palicí. První díl nebyl nijak převratný a tady už to stojí fakt za hovno. Uřvaný prase Bobcat Goldthwait je snad nejhorší herec v dějinách amerického filmu a jeho postavu vymyslel někdo, kdo by měl pár týdnů strávit někde na klidném místě s bylinnými odvary. Jediný, kdo to tak nějak drží nad vodou je opět Michael Winslow, jehož všelijaké zvukové imitace zaručeně pobaví. Jinak ale nehorázná vymetenost. Projekce dalších dílů se pochopitelně nekonají. Rád bych zůstal duševně v pořádku. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To, co bylo dobré na jedničce, je tady samozřejmě přítomno také. Nicméně už je to opakování toho samého, takže kvalita rapidně klesá. Na tenhle díl se ale dá ještě v pohodě dívat bez zbytečného koukání na hodiny a obracení očí v sloup. Další díly ale asi ani vidět nemusím, protože předpokládám, že budou stále jenom horší a horší. 55% ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tento diel som videl až ako posledný a treba povedať že je z celej série asi najlepší. Proste súvislý sled gagov a vtipov pospojovaných nejakým tým jednoduchým príbehom. Policajná eskadra magorov tu má za úlohu zlikvidivať gang pankáčov terorizujúcich mesto. A oni sa fakt snažia, v zápale vyšetrovania vystrieľajú obchod v ktorom žiadny zločinec nie je, vyvolajú v Modrej Ustrici bitku teplošov a usporiadajú karneval. Vodcom pankáčov je ultimátny, nezabudnuteľný, škriekajúci magor Zed čo vyzerá ako by mal nonstop epileptické záchvaty. Cholerického kapitána Harrisa nahradil ambiciózny zmrd Mauser čo miesto deodorantu používa žieravinu a jeho poskok Proctor ktorý sa potom v sérii udržal až do šiesteho dielu. Medzi policajnými posilami zaujme humusák Stulman ktorý žerie čokoládové tyčinky plné mravcov nájdené na ulici a jeho ponožky platia za bakteriologickú zbraň. Inak sa vrátila väčšina bláznov z prvého dielu a robia presne to čo by človek čakal. To je dobre. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Larvell Jones (Michael Winslow) skáče přes plot salto, je možné vidět, jak mu odlítne čepice z hlavy, ale při dopadu na zem mu tatáž čepice spadne z hlavy znovu. (Timak)
  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)

Reklama

Reklama