Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Na Policejní akademii jsem vyrůstal a líbil se mi snad každý díl. Dnes se mi nejvíce líbí jednička, ale ani trojka není tak katastrofální, jak zde někteří píšou. Pořád je ve filmu dost komických situací a hlavně mě baví. Chybí mi zde akorát kapitán Harris, ale Mauser s Proctorem ho skvěle nahrazují. Sweetchuck a ten boxer se také povedli a ZED? Ten je fakt magor! :-D 60 % (dvojka se mi líbila o něco víc) ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekl jsem prsa místo meč.“ ,,To je běžný přeřeknutí.“ Kvalitou je to podobné jako druhý film, takže vtipných momentů je méně než v legendárním prvním dílu, nové postavy už nejsou tak sympatické a ty staré mě zase přišly, že nemají co hrát. S příběhem si scénárista velkou práci nedal, soupeření dvou akademií se zvrtne na pár vzájemných naschválů a jednu zbytečně dlouhou závěrečnou honičku. Ale abych jen nekritizoval, tak kadet Zed a jeho šílené grimasy a skřeky mě pobavily velmi pěkně. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem chlívek, policejní hlídka …. Trojka patrí medzi moje 2 najobľúbenejšie diely. Filmovo sa síce nejedná o nejaký zázrak, ale gagov je tu po milújarmilu. Jednoznačne vedie vo všetkom dvojica Zed a Sweetchuck. Je to už skoro 40 rokov, ale keď ich vidím, tak sa šúľam smiechom a niektoré repliky dodnes používam v bežnom živote. Dalším jazýčkom na váhach kvality bol Proctor. Toto je prvý diel v ktorom išiel Proctor bomby. Tiež ho s radosťou parodujem. Myslím, že riadnu dávku zásluh na výsledku má práve vynikajúci český dabing. Nevidel som to v originály, ale asi po tom ani netúžim. Po stratenej dvojke šlo jednoznačne o návrat k zábave a preto to podporím veľkou dávkou hviezd. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Trojka je velmi, velmi podobná jedničce, akorát teda obrácí celý původní koncept a z kadetů jsou najednou instruktoři. Stejně tak je tu mnoho, mnoho fórů z předchozích dílů, ale vlastně to nijak nevadí, protože to pořád všechno funguje. Opět dorazí několik nových tváří, které ale nejsou moc výrazné, z kadetů tak vyčnívá hlavně bývalý záporák Zed, který tentokráte bude čichat plyn či pojídat boty...Každopádně, jsou věci, které se neomrzí a Modrá ústřice prostě pořád funguje tak jak má. "Rundu pití pro všechny - Pití je tu zdarma, vy idiote" ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 12 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama