Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

The beginning of the end. Tak tu sa to všetko natrvalo začína. Tento film NEMÁ dej. A to vôbec! Ten paškvil od ktorého sa ten zlepenec nevydarených gagov odvíja nemôžem považovať za dej. I niektoré pornofilmy majú viac deju ako táto trápnosť. Jedna škola sa má rušiť. Inšpekcia príde do obidvoch. TOTO JE CELÝ "DEJ". Na to naväzuje množstvo trápnych gagov, ktoré vôbec nefungujú (megatrápna "paródia" na Psycho). Jeden gag trvá v priemere niečo nad 30 sekúnd a ani trochu nesúvisí s tým čo sa stalo predtým a potom. Steve Guttenberg ide do úzadia a už je tu len niečo ako doplnok, ktorý sa usmieva. Tomuto zlepencovi nepodarených a strašne trápnych (a vôbec nie vtipných) gagov nemôžem dať nič iné ako odpad. Večerné správy majú viac deju a sú vtipnejšie ako toto ... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač je L.A. velké město, dvě policejní akademie ze svého rozpočtu neutáhne. Aby nebyl nikdo znevýhodněn, bude celé léto obě akademie (Lassardovu i Mauserovu) sledovat speciální komise, která nakonec rozhodne o tom, která akademie bude zavřena. Bude to Mauserova, s kadety jedním jak druhým, vyrovnanými do zástupu - nebo Lassardova, která je otevřena lidem, a dokáže udělat policisty i z bývalých šéfů punkové bandy ? ... A jedeme z kopce - trojka Policejní akademie sestup kvality série nezastavila, ale naštěstí jej ani moc neuspíšila (to začíná až od 4, trojka je ještě relativně koukatelná). Sice jde o stoprocentní kopii prvního dílu (s jakýms takýms pseudopříběhem), ale to ani vcelku moc nevadí, a určitě se budete bavit Mauserovo-Proctorovskou debilitou, stejně tak úžasným Zedem (Bob Goldthwait). Jo a Tackleberry si konečně vrzne :) ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,4/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 40%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 73.9% | No, tak přeci jen o něco lepší než ubejkaná a o Zeda zaj*baná dvojka, ale ti pitomci tam toho Zeda znovu vrazili! Proč? Však to je úplný trapák, který zařve jako vůl, udělá pár ksychtíků a už je z debilního padoucha debilní polda. Prostě tohle tomuto filmu fakt uškodilo a my jen vzpomínáme na úžasnou jedničku na to, když měli Mahoney, a Hightower ještě hlavní role, když řádil poručík Harris s Callahanovou a my jsme se neustále popadali za břicha..., tohle jsou už bohužel jen vzpomínky....navždy.... 60% ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama