Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz je lehce slabsi, vicemene variace na dil prvni, navic se tu recyklujou napady z obou dvou predchozich dilu, takze vicemene vse uz bylo predtim videno, i kdyz v drobnejch obmenach. Vycvik je tentokrat lehce odflaklej, sem tam je nejaky to hluchy misto, ale jelikoz tu je furt kompletni sestava sympataku, ktera utahne i ty slabsi momenty, porad to dava super komedii. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

"Zkusme to dělat tak dlouho, dokud to ty lidi neomrzí a pak se pustíme do něčeho jinýho." Jo, jo dělat každý rok nový film, který vlastně ukazuje stále to samé se nevyplácí. Snímek se hodně podobá jedničce, i tentokrát jde o výcvik, ovšem nováčku. Ono není divu - nový námět se už vyhrabat nepovede. Tentokrát se ještě můžete slušně pobavit, ale už jsem zjistil pravý význam slova zbytečný. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Trojka je velmi, velmi podobná jedničce, akorát teda obrácí celý původní koncept a z kadetů jsou najednou instruktoři. Stejně tak je tu mnoho, mnoho fórů z předchozích dílů, ale vlastně to nijak nevadí, protože to pořád všechno funguje. Opět dorazí několik nových tváří, které ale nejsou moc výrazné, z kadetů tak vyčnívá hlavně bývalý záporák Zed, který tentokráte bude čichat plyn či pojídat boty...Každopádně, jsou věci, které se neomrzí a Modrá ústřice prostě pořád funguje tak jak má. "Rundu pití pro všechny - Pití je tu zdarma, vy idiote" ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Stará tlupa předává zkušenosti nové generaci, čili repete z jedničky a díky Sweetchuckovi a Zedovi i z dvojky. Kteří to tu táhnou, i když vlastně jejich přítomnost dává velmi malý smysl. Porce osmdesátkové humorem “anarchické” zábavy, která se pomalu chystá k přeskočení žraloka, ale pořád se drží vysoko jako předchůdci. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Podarené skoro ako jednička, ibaže to nemá celistvý dej a film je iba rad podarených scénok, z ktorých sú niektoré vtipné, inokedy trápne. Stará partia už nemá toľko priestoru na úkor nových postáv, z ktorých sú niektoré absurdnejšie, než tie pôvodné. Film je to priblblý, ale ako odviazaná zábava funguje dosť dobre. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)
  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)

Reklama

Reklama