Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (504)

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl už si pamatuju jen tak mlhavě, takže přesně nemůžu říct jestlije dvojka lepší nebo ne, ale jedno vim jistě a to, že patří mezi top animáky vůbec. Příběh je orignální a vtipnej a postavičky známý už z prvního dílu jsou opět nezapomenutelný, i když by se na první pohled mohlo zdát, že už budoou trošku okoukaný, ale opak je pravdou, prostě zase další skvělej animák a ten zelenej dinosaurus je prstě boží ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvnim dilem to zacalo a druhy dil vse doved k dokonalosti. Zapletka je promakanejsi, spousta postav vyresi sve osudy, je tu spousta akce a vynikajici hudba. A do toho opet spousta bezchybnejch foru a genialni parodie Hvezdnejch Valek. Skoda, ze si film neodpustil trochu toho poucovani, co je v zivote dulezite. Nedokazu rozhodnou jesli je lepsi prvni dil nebo druhy, ani kterej mam radsi, proste na kazdym je neco. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se dívám v podstatě na jakýkoli díl "Toy Story", mám pocit, že bych se vracel do stejného světa. Ono je to logické, protože ty postavy jsou stejné, ale spíš jde o to, že se vracím i do stejně kvalitního světa. Všechny díly jsou něčím výjimečné, něčím zajímavé. U všech jsem se neskutečně bavil, stejně jako jsem byl silně dojatý. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho dvakrát více, kvality skoro stejně. Nejde říct, že bych byl zklamaný, ale jistý pocit "hry na jistotu" nebo "uděláme to samé s dvojnásobkem postav" přetrvává. I samotná stopáž 92 minut je hodně titěrná a možná něco naznačuje, já však přes 4* jít nemohu. Ani kvůli hromadě odkazů (sw,2001, ...), Jessie a koníka. Toy Story 2 nikoho neurazí, ale mě osobně ani nedonutí se k němu úmyslně často vracet. Potřebuji být překvapován. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Pro Toma Hankse (Woody) to bylo vůbec první pokračování filmu, kterého se jako herec zúčastnil. (Karlos80)
  • Tvorba filmu trvala devět měsíců a původně se předpokládalo, že se bude jednat o direct-to-video sequel. Jenže Disneymu se předkládaný materiál zalíbil a trval na kinodistribuci. Vedení Pixaru však nebylo s výsledkem spokojeno, a tak režisérské otěže převzal John Lasseter a uzpůsobil pokračování megahitu z roku 1995 k obrazu svému. Jednalo se na dlouhou dobu o poslední pokračování od Pixaru – studio se k tomuto kroku opětovně odhodlalo až po 12 letech v případě druhého filmu série Auta. (Dlee)

Reklama

Reklama