Reklama

Reklama

Království ohně

  • USA Reign of Fire (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V dnešním Londýně pozoruje dvanáctiletý chlapec svoji matku, stavební inženýrku, jak neúmyslně probudí ze spánku trvajícího staletí obrovského oheň chrlícího draka. O dvacet let později je náš svět těmito obludami a jejich mláďaty zamořen a téměř zničen. Vrchní požárník Quinn (Christian Bale) má za úkol toto nebezpečí odvrátit a udržet malou komunitu při životě. Do jejich středu přijde Američan Van Zan který tvrdí, že ví, jak tyto obludy zabít a jak zachránit lidstvo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

902 10 

všechny recenze uživatele

originalni akce ve stylu "meli jste nekdy neco proti drakum", prekvapive zasazena do doby atomovych bomb, se kterymi si draci jeste prekvapiveji bez vetsich problemu poradili, takze se mohli v poklidu venovat pojidani princezen, vcetne jejich rodin, jejich znamych a znamych jejich znamych jako zakusek po obede. to se ovsem moc nezamlouvalo chrisu baleovi ve spolupraci s mattem mcconaugheyem (reknete tohle slovo cesky rychle 20x za sebou), osedlali nekolik jeste draky nesporadanych tanku a vrtulniku a vyrazili na lov. hadejte, jak to bylo dal. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Na sci-fi s draky jsem se těšila, ale tohle je béčko nejbéčkovatější, kterému chybí i ta béčková zábavnost. Přitom nápad vrazit draka do postapokalyptické sci-fi místo do fantasy nebo pohádky nepostrádá jistou originalitu a při troše snahy se z něj dalo i něco vytřískat. No jo, není každý den posvícení a každý den drakovi hlavu neuseknete. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $43,061,982Tržby Celosvetovo $82,150,183║ Jeden z ďalších filmov o drakoch s výborným hereckým obsadeným a nevyužitým potenciálom, ďalšia premrhaná šanca režiséra Roba Bowmana smerujúca v konečnom dôsledku takmer do béčkových vôd. /45%/ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, podle mě průměrný film s pěknými draky v trochu jiném hávu než jsme zvyklí u těchto potvor. Dračí fil z budoucnosti, kdy je země zdecimovaná a hrstka přeživších žije drsné životy v úkrytu před dravci. Nápad pěkný, obsazení taky, efekty draků taky, tak co se nevyvedlo? Celý to mi to přijde takový nezáživný a chybí tomu pořádná nabušená akce. Za mě 60% :) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální volovina o ničem! Divím se, že po zhlédnutí této sračky Christian Bale vůbec uviděl další roli. Tohle se brutálně nepovedlo. Špatné je úplně vše. Takhle to dopadá, když se někdo na svůj film totálně vykašle. Vznikne jakýsi paskvil, který má k jakémukoli umění brutálně daleko. Něco tak debilního se často nevidí. Scénář musel psát člověk, který se pyšní těžkou retardací. Naprostý odpad! ()

Galerie (87)

Zajímavosti (11)

  • Dĺžka Van Zanovej brady sa permanentne mení. (Greenpeacak)
  • Natáčelo se v Irsku ve Wicklow Mountains, a to pouze pod podmínkou, že po sobě štáb nezanechá žádné stopy, které by hyzdily krajinu. (HellFire)

Reklama

Reklama