Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas som aj uvažoval aj o hviezde navyše. Z čistej nostalgie. Pred vyše dvadsiatimi rokmi, sa totižto točili väčšinou pozerateľnejšie rom-com, ako je to dnes, nezasítené všelijakými dnes extrémne populárnymi trendami. Takže ústredný ´´nešťastný´´ pár v pohode, príbeh klišé, ale pobaví a celkovo pomerne zabudnútá romanťárna, ktorá síce nesvieti ako kométa, ale medzi hviezdami sa rozhodne nestratí. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama