Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl poloromantická slaďárna s chybým dějem, které nejde nic nevytknout, resp. pochválit. Zpočátku působí dobře, ale čím déle se díváte, tím více vám připadá jako klišé. Není na něm nic reálného, nic co by stálo za pozornost, tedy kromě výkonů herců, které nebyly nejhorší. Námět tu byl, nápady na vylepšení taky, jen je tvůrci nedokázali dotáhnout do konce. Kdyby tu sem tam zazněly nějaké lepší hlášky nebo vylepšené dialogy, bylo by to fajn. Divák se však po celou dobu nedozví nic závratného, nepobaví se, ani nic dalšího. Nechci psát, že to byl propadák, protože nebyl, ale strašně moc toho tomu filmu chybělo. Tvůrci z nápadu mohli vytřískat daleko víc. Proto film doporučuji-nedoporučuji, ale zvažte sami, jestli mu opravdu ony skoro dvě hodiny chcete věnovat. ()

Woodstock odpad!

všechny recenze uživatele

„Pískovcový penis. Očekával bych, že bude větší...“ Njn, já bych zase očekával, že Svatby budou menší (menší píčo..ina). Takže, chápu-li poselství filmu správně, pokud nepotkali někoho ještě víc ideálnějšího, žili spolu šťastně a ideálně až do nejdelší smrti? Už aby to bylo. Přitom Jennifer Lopez mám celkem rád a například v U Turn jsem bezprsťákovi Bobbymu dost záviděl, že může kočičce Grace pomáhat věšet záclony. Jenže tyhle hrozné svatby... Kýble k zblití přeslazené romantiky a neuvěřitelně stupidních řečí. Opravdu to bylo nutné, vzít tak ubohý kšeft, Jeniffer? „Jsi krásná, jsi výjimečná a on tě miluje. To je důkaz, že vaše manželství bude nejen šťastné, ale vydrží vám navěky.“ “Láska nebývá dokonalá, lásla je prostě láska.“ „Rád bych pronesl přípitek: Já vás všechny tak miluju!“ No comment. Můj vlastní přípitek: „Strčprstskrzkrk!“ ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Exteriér J. L. se mi stále líbí tak, že to přebije její herecké "kvality", u jejích kolegů a pohříchu i kolegyň se mi nelíbí už vůbec nic a duchaprázdné rozumování nad láskou je prostě nesnesitelné. Je to ale přece jen lepší než "romantika" ryze německé provenience a k tomu je tu ta pohledná Mary..., no tak za 2, ať nežeru. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama