Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

Emzet 

všechny recenze uživatele

Vždycky je na pováženou, když těch pár několikavteřinových úryvků starého snímku, na který někdo v aktuálním filmu zajde do kina, je v celém filmu nejlepši :-) (zde Two Tickets To Broadway). Ne, Lopezová opravdu NENÍ herečka. Už to samotné tento film dost ošklivě poznamenává. Přičteme-li si fakt, že se divák nezasměje ani jednou a zvratů by se v TWP nedořezal (takže od začátku je jasné, jak bude film pokračovat a jak skončí), absenci čehokoliv, co by tento snímek jakkoliv ozvláštňovalo a všehovšudy průměrnou řemeslnou stránku, i ty dvě hvězdy jsou možná až příliš štědré. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příliš obyčejné, průhledné, nezajímavé a co romantika? Ta je tak uměle vypěstovaná na dvou "zlatíčkách", z čehož jedna je "drsná" hvězda pop music a druhý je stále stejný (a průměrný) okouzlující mladík. Jestli nemáte rádi originalitu a chcete vidět 100krát ohraný příběh, který vám možná přijde i romantický, směle do toho. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je sice předvídatelná a velmi jednoduchá, ale možná v tom je to kouzlo, že neurazí a navíc se divák (romanticky založený) při sledování odpočine a přijde na veselejší a uklidňující myšlenky. Jennifer Lopez je ve své roli neodolatelná, byť občas uklouzne. Originalitu aby jeden pohledal, ale to už je u zamilovaných filmů taková kletba. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se chcete v San Francisku vdávat, najměte si Jennifer Lopez. Ona je tou nejlepší svatební plánovačkou ze všech. A tak se jednoho dne stane, že ji život před řítící popelnicí zachrání hezoun Matthew McConaughey. Oba se do sebe zakoukají, rozejdou se, ale ona ani v nejmenším netuší, že na svatbě kterou právě chystá, bude ženichem právě on. A dál už to znáte. Milá, ale velmi předvídatelná romantická komedie v režii Adama Shankmana. 60% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama